Florin Dobre - Back to Romania with 62, 2 meters

Deschide videoclipul

O colectie exploziva


Florin Dobre, designerul roman care de cativa ani smulge aplauze pe scenele internationale ale modei, si-a adus in tara ultima colectie prezentata mai intai la Londra.  Intitulata Back to London with 62, 2 meters, tema în jurul careia designerul Florin Dobre a imaginat  intreaga colectie este unitatea romanilor. Construita dintr-un singur material cu lungimea de 62.2 metri, colectia reflecta esenta si rezistenta unitatii romanesti. Un singur material, o singura inima, o singura tara, o traditie care rezista de peste 2000 de ani.

De la Londra la Bucuresti


Evenimentul de lansare din Anglia a fost extrem de original, asa cum ne-a obisnuit Florin Dobre. Colectia a fost prezentata in 5 locatii diferite, pe strazile Londrei

Moda pleaca din suflet si ajunge in strada, dar hainele sunt mai putin importante atunci cand cunoastem nevoile sufletului spune Florin Dobre.

FUSIONART


Prezentarea de la Bucuresti a fost un spectacol exceptional de de fusionart, marca Florin Dobre. Scena a aratat ca o  stradă decorată in stil londonez, peretii imbracati in cladiri emblematice, Big Ben, cabine telefonice rosii, pe jos - trecere de pietoni si o portiune de trotuar plus un petic de verdeata. Modelele au defilat pe skateboard sau pe bicicleta, tipe elegante in pasi de dans i-au insotit, o fanfara a cantat muzica live.

In numele Romaniei


Florin Dobre si-a transpus în noua sa colecție de Primăvara-Vară 2015 toate sentimentele sale legate  de traditia romaneasca. Toate piesele sunt croite dintr-o singură bucată de material concepută special împreuna cu departamentul de creație al fabricii Dorobantu Ploiesti, una dintre cele mai vechi si prestigioase fabrici de materiale textile din Romania. Acesta tesatura simbolizeaza unitatea romaneasca, folosind culori predominante din portul traditional, culori ce exprima diversitatea rasei umane dar și unicitatea noastră ca indivizi liberi.

Acest material va este oferit de Catena

Realizatori: Oana Georgescu
                 Mihaela Moldoveanu


Cuvinte cheie
Florin Dobre, colectia 62, 2 meters, moda masculina, fabrica Dorobantu, catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.