Arta contemporana la Festivalul Enescu 2013

Deschide videoclipul
Bienala Enescu (EBienale) este bienala de arta contemporana a Festivalului International George Enescu si se desfasoara in paralel cu acesta intre 1-28 septembrie 2013 in Bucuresti. La a doua editie, au fost invitati artisti din Romania si din strainatate care au creat instalatii de sunet, sculpturi in lemn, metal, bitum, ceramica. EBienale s-a deschis cu expozitia artistului Timon Botez la Galeria Galateca (str. C.A. Rosetti nr. 2-4).

Circuitul EBienale este format din sase galerii de arta, foaierele si gradinile salilor de concerte ale festivalului (Ateneul Roman si Sala Mare a Palatului), proiectia de filme la Grand Cinema Digiplex, in Pasajul Teatrului Odeon si evenimentele conexe, dupa urmatorul program:

Joi, 5 septembrie, ora 19:00, Atelier 0302020, Adrian Ilfoveanu, “INCENDIARIA CLAMATORIA”
Str. Sfanta Vineri nr. 11, Sector 3

Luni, 9 septembrie, ora 18:00, UNAgaleria, “silver linings”
Str. Budisteanu nr. 10, sector 1

Marti, 10 septembrie, ora 19:00, Galeria AnnArt, ”GAME”
Str. Mahatma Gandhi, nr. 1

Miercuri, 11 septembrie, ora 19:00, Victoria Art Center, ”MAROTTE”
Bucuresti, Calea Victoriei, 12C

Joi, 12 septembrie, ora 18:00, Galeria Galateea
Calea Victoriei 132, sector 1, Bucuresti

Joi, 12 septembrie, ora 20:00, la Grand Cinema Digiplex, in Mall Baneasa, va invitam sa vizionati proiectia de filme scurte, selectie a curatorului Daniel Djamo.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Bogdana ContrasCuvinte cheie
Catena, farmacie, senso, sensotv, Bienala Enescu, EBienale, Timon Botez, Mihai Zgondoiu, Ilina Schileru, Galeria Galateca, Ateneu, Sala Palatului, sunet, sculptura

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.