The Fashion Revolution by Two Kids Clothing defilare de Cartea Recordurilor

Deschide videoclipul

144 de modele, cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani au defilat pentru brandul Two Kids Clothing în încearcarea de a stabili un record de Guiness Book și anume, “Cea mai mare defilare pentru copii si adolescenți” și “Cel mai mare photoshoot”.

Ei au prezentat pe catwalk cinci colecții - “Back to black”, “This is me”, “VIP”, “”Colour Fest” si “Kids couture” create de Nicoleta Marin, designerul care a facut înconjurul Săptămânilor Modei în urmă cu un an. A participat la New York Fashion Week, London Fashion Week - House of Ikons, European Kids Fashion Week Paris și Milano, Budapest Fashion Week, World Rising Stars Tbilisi, Bucharest Fashion Week, Romanian Fashion Philosophy, Kids Fashion Week Bucharest. Noutatea absolută a fashion-show-ului a constituit-o prezența Casei Regale a Romaniei, prin participarea în calitate de model a Principelui Carol Ferdinand, fiul Printului Paul și a Printesei Lia, in varsta de 10 ani.  Colectia ”VIP”, pentru care a defilat “Micul Prinț” o are ca Brand Ambasador pe Paula Both, o interpretă de muzică pop de numai 12 ani, noua senzatie a muzicii românești care a  susținut un recital pe aproape toată durata prezentării și care se pregătește să debuteze în luna mai pe Broadway. Au defilat pentru Cartea Recordurilor, Maria Nicole Nae, actrita din serialul ”Fructul Oprit” si Sara Buzdun, câștigătoarea titlului Little Miss World, la numai 6 ani, David Dobrincu, actor, dansator și cântăreț. fratele celebrului Sebastian Dobrincu, copilul genial al IT-ului care a uimit America, Maya Rose, cantareata si model, castigatoare a finalei Little Miss Galaxy din Bulgaria, Raisandra, interpreta laureată la World Championships of Performing Arts, Alesia Stoica, castigatoarea Junior World Champion, categoria Modelling, Maria Caterina Imperiale dei Principi de Francavilla, o fetita cu origini nobile din partea tatalui originar din Italia, un model exceptional care a defilat la New York Fashion Week, Isabella Ilie, model si dansatoare, Daniela Sabalin, model si balerina, Jasmina Constantinescu, imaginea Romanian Fashion Philosophy Kids sau Anastasia Ioniță, castigatoarea Future Fashion Faces, in Turcia. Show-ul de modă a fost închis de Andreea Costache, imaginea Two Kids Clothing, finalistă la Miss Romania si castigatoarea concursului Miss Planet din Bulgaria.

           

De remarcat și prestația Magicianului Verdini care a deschis show-ul, dar și faptul că toate ținutele care au defilat pe podium au fost confecționate manual în atelierul designerului Nicoleta Marin, prezentă prin creațiile sale și în marile concept store-uri din Paris.

           

Și, în timp ce procedurile pentru confirmarea în Cartea Recordurilor a acestei performanțe unice își urmează calea, echipa It kids-Art School&Modelling Agency merge mai departe către o altă provocare: alături de managerul lor, Catalina Buzdun Rafaila, copii între 7 - 14 ani vor merge la New York pentru a defila pentru a patra oară, cu ocazia celebrei New York Fashion Week

 

Realizator: Mihaela Molodoveanu, Oana Georgescu
Editor: Nicu Pojaru
 Cuvinte cheie
The Fashion Revolution, Two Kids Clothing, Cartea Recordurilor, Cea mai mare defilare pentru copii si adolescen?i, Nicoleta Marin, It kids-Art School&Modelling Agency, Romanian Fashion Philosophy, Kids Fashion Week Bucharest, Paula Both, Magicianul Verdini, Catena, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.