FITS 2013 - Spectacolul strazii

Deschide videoclipul
Editia aniversara, cea de-a XX-a a Festivalului International de Teatru de la Sibiu si-a propus - si a reusit! - sa continue traditia unei oferte culturale la cel mai inal nivel. Timp de zece zile orasul Sibiu s-a transformat intr-o scena uriasa pe care au evoluat artisti din toate colturile lumii.
In toate salile din oras, in spatii neconventionale, piete publice, biserici, situri istorice, pub-uri, dar mai ales pe pietonala Nicolae Balcescu, in Piata Mare si in Piata Mica au fost prezetate spectacole de teatru, dans, muzica, circ si instalatii. Spectacolul strazii sustinut de zeci de trupe din intreaga lume a fost insa unul total.

60 de spatii de joc, 350 de evenimente, 150 de premiere nationale, 70 de tari, 2.500 de artisti si invitati speciali, 60.000 de spectatori in fiecare zi in 10 zile de Festival sunt “cifrele” care pledeaza pentru succesul incontestabil al acestui eveniment care a monopolizat atentia tuturor.

Realizator: Oana Georgescu
Foto:     Oana Georgescu


Cuvinte cheie
Catena, farmacie, senso, sensotv.ro, FITS, Sibiu, Piata Mare, Piata Mica, teatru, dans, muzica, spectacol, Festivalul International de Teatru Sibiu

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.