FITS 2014, Editie de Rasunet

Deschide videoclipul
Cea de-a XXI-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu a avut loc sub genericul unicitate în diversitate. Timp de zece zile, orasul Sibiu s-a transformat intr-o scena uriasa pentru 2500 de artisti si delegati, din 70 de tari, ce au prezentat 381 de evenimente, reunind în medie 65.000 de spectatori în fiecare zi.

Festivalul International de Teatru sde la Sibiu (2014)


Festivalul International de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival de artele spectacolului din Romania si al treilea festival de artele spectacolului din Europa ca amploare si dimensiune, dupa Festivalul International de la Edinburgh (Marea Britanie) si Festivalul de la Avignon (Franta).
 
Programul celei de-a XXI-a editii a Festivalului International de Teatru de la Sibiu a fost dedicat frumusetii corpului uman si a imaginatiei intr-o serie de reprezentatii la limita dintre circ, teatru, film, dans si muzica
 
Sibiul este scena unui oras european, un oras care stie cum sa isi pastreze frumusetea si suntem mandri de asta!, a declarat Constantin Chiriac, directorul Festivalului de la Sibiu.

Sapte noi stele pe Aleea Celebritatilor din Sibiu


Anul acesta au fost inaugurate, de asemenea, sapte noi stele pe Aleea Celebritatilor din Sibiu ca un tribut simbolic adus lui Martin Hochmeister (post mortem), Radu Stanca (post mortem), Peter Brook, Lev Dodin, Peter Stein, Krystian Lupa și Gigi Caciuleanu. Ceremonia de dezvelire a stelelor a fost condusa de Klaus Iohannis, primarul municipiului Sibiu si Constantin Chiriac, directorul Teatrului National din Sibiu.

Sensotv a fosat prezent, ca in fiecare an, la acest festival si urmariti site-ul nostru pentru a vedea cele mai interesante momente surprinse de echipa noastra.

Realizator: Oana Gerorgescu
Operator: Alex Andries
Editor: Nicu Pojaru


Cuvinte cheie
FITS 2014, Sibiu, Constantin Chiriac, teatru, festival, Catena,

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.