#Teenspirit, un spectacol #colectiv

Deschide videoclipul
Teatrul Excelsior a gazduit  premiera spectacolului #TEENSPIRIT, un spectacol cu si despre tineri, in regia lui Peter Kerek. Este un spectacol caleidoscop despre adolescenta, alcatuit din povesti de viata care nu cunosc limite, un amestec intre fictiune si povestea personala a creatorilor lui. 

Un spectacol viu despre visele si dorintele unei generatii

 
Adolescenta nu inseamna doar sa te zbengui putin, sa faci glume proaste ori sa te indragostesti ici-colo; dimpotriva, este vorba despre o perioada extrem de… extrema! – spunea regizorul spectacolului, Peter Kerek. Trairile sunt extreme, sunt primele momente in care incerci sa intri mai adanc in viata, sa te rupi de lucruri, sa fortezi si sa intinzi pana la capat limitele; acest lucru nu este intotdeauna placut, ascunde o sumedenie de riscuri, o sumedenie de ciocniri, de lovituri si de dureri. In «miezul» acesta am incercat sa intram.   

#TEENSPIRIT este un spectacol viu alcatuit din povesti de viata care nu cunosc limite. Este un spectacol care “nu se fereste de anumite lucruri dureroase sau izbitoare, ci care pur si simplu merge inainte si trece prin zid”! Este un spectacol “nepoliticos” despre prima iubire, despre relatia cu parintii, despre raportul cu scoala, despre visele si dorintele unei generatii.  
 
Un spectacol colectiv care nu tine cont de conventii sau de lucruri politicoase semnat de Razvan Krem Alexe, Irina Antonie, Vlad Balan, Adela Bengescu, Vlad Birzanu, Raluca Botez, Nicholas Catianis, Sonia Divile, Laurentiu Dragan, Stefania Dumitru, Maria Teodora Filip, Sebastian Ghita, Mihaela Kavdanska, Peter Kerek, Maria Mitu, Ciprian Nemesiu, Teodora Daiana Pacurar, Dana Rogoz, Alina Rotaru, Aurelian Stoleriu, Ovidiu Usvat, Iuliana Vilsan, Dilmana Yordanova. 
 
Pe scurt, #TEENSPIRIT este un caleidoscop al adolescentei…

Realizator: Oana Georgescu
Imagine: Andrei Lupu
Editor: Andreea Babarusi


Cuvinte cheie
Teatrul Excelsior, #TEENSPIRIT, Peter Kerek, #colectiv, adolescenta, Dana Rogoz

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.