Poeme Boeme by Liza Panait

Deschide videoclipul
Peste 500 de spectatori, vedete, prieteni, jurnalisti si admiratori ai Lizei Panait au asitat la prezentarea celei mai noi colectii a binecunoscutei creatoare, o colectie inspirata de boema anilor ’60 – ’80 care a reusit sa intoarca in timp intreaga asistenta. 

…o continuare a conceptului Miss Liberty


Poeme Boeme continua ideea lansata in primavara 2015 prezentarea colectiei de primavara-vara Miss Liberty, o declaratie de dragoste pentru viata, o explozie de culoare si spirit flower power adus in realitatea si tendintele sezonului.
   
Am vrut sa fac o bucurie femeilor, sa-si aduca aminte ca au nevoie sa se intoarca la feminitate, la romantism, au nevoie si de o viata boema. Avem nevoie sa ne bucuram mai mult de ce avem -  a declarat Liza Panait care a propus femeilor o evadare din cotidian, din conformismul, grijile, stresul si din zbuciumul de zi cu zi, catre taramul poeziei si al visarii, acolo unde exista doar frumusete, libertate si originalitate. Dealtfel, fiecare tiunta vestimentara a fost asemenea unui poem. 

Floarea de bujor, vedeta colectiei


Materialele si tesaturile naturale au fost realizate si pictate manual in atelierele Lizei Panait; s-au folosit in, bumbac, voal, matase naturala, piele, borangic, dantela pretioasa din bumbac, broderii, franjuri, tull brodat sau tull dantelat din matase, jerseuri de vascoza si elastan cu desene geometrice si florale, tricotaje, iar culorile au fost cele naturale de pamant, ivoire, verde, albastru, auriu, aramiu, rosu. Culorile s-au impus pline de curaj, detaliile, fine si fermecatoare au cucerit privirile, iar accesoriile – gentile unicat pictate si brodate manual sau manomecanic, bijuteriile hand-made si incaltamintea au desavarsit fiecare tinuta.
 
Practic, elementele fashion ale anilor ‘60, ’70 si ’80 au fost reinterpretate, devenind irezistibile si fermecatoare, prin frumusetea coplesitoare a fiecarei tinute care a smuls ropote de aplauze.. Vedeta colectiei a fost floarea de bujor pe care o regasim in toate gradinile caselor de la tara si, stilizata, pe toate iile romanesti. Bujorul pictat sau brodat a fost lait-motivul colectiei Lizei Panait desavarsita de superba Mireasa din finalul prezentarii. Un vreitbail poem... 

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian OrosCuvinte cheie
Liza Panait, Poeme Boeme, Miss Liberty, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.