Gold Bar Cafe - Deschiderea oficiala

Deschide videoclipul

Luni, 22 iulie 2019, a avut loc deschiderea oficiala a Gold Bar Cafe, cel mai nou local din Centrul Istoric al Capitalei. 

Situat pe Calea Victoriei, nr. 12 C, colt cu strada Lipscani, Gold Bar Cafe reprezinta un spatiu glam, relaxant, conectat cu tehnologia si arta contemporana.

 

Localul dispune de 40 de locuri in interior si 20 de locuri pe terasa descoperita, are un design modern, cu elemente din metal, fiind un melanj intre urban si industrial in stil newyorkez.

 

Clientii care trec pragul Gold Bar Cafe se pot bucura de patru tipuri de cafea de specialitate cu origine controlata, proaspat macinata – Costa Rica, Ethiopia, India si Indonezia. Totodata, aici au parte de cocktailuri pe baza de cafea si de o gama foarte variata de bauturi selecte, de la whiskey single malt si gin, la vinuri romanesti si internationale premiate.

 

Gold Bar Cafe este locul unde cocktailurile sunt ridicate la rang de arta. Aici veti putea savura numeroase cocktailuri clasice sau pe baza de gin, dar si cocktailuri unicat, pe baza de bauturi traditionale romanesti din gama BRAN, Dracula’s Drinks. Palinca, visinata, caisata si nu numai isi releva noi calitati in cocktailurile Gold Bar.

 

Meniul Gold Bar Cafe mai cuprinde preparate precum salate cu ingrediente autohtone si exotice, sandviciuri diverse, startere si snackuri.

 

Pentru desert, clientii se pot rasfata cu zeci de sortimente de prajituri, mini prajituri, tarte, torturi, bomboane si macarons, mereu proaspete. 

 

La evenimentul de deschidere au fost prezenti jurnalisti, bloggeri, vloggeri si vedete autohtone. Invitatii s-au delectat cu cocktailurile originale Dracula’s Drinks si au savurat un tort special in forma de lingou de aur.
 

Realizator: Iulia Mirica
Operator: Adrian Calta
Editor: Stanislav Pescu


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.