Moș Crăciun a ajuns și la Catena Pitești!

Deschide videoclipul

Fildas-Catena Group le-a oferit și copiilor din Pitești seara fantastică a sosirii lui Moș Crăciun, cu sacul lui plin cu daruri felurite, cu jucării și dulciuri.

Cei mici s-au bucurat din plin și de muzică, de dans, de fotografii haioase făcute alături de părinți sau de prietenii de joacă și de multe, multe alte surprize.

 

Cum nimic nu este mai frumos pe lume decât zâmbetul unui copil, zecile de fetițe și de băieței l-au întâlnit cu fericire maximă, pe cel căruia i-au scris ce daruri vor în aceste sărbători de iarnă. Iar visele și dorințele le-au fost împlinite!

 

Pe lângă darurile oferite de Moș Crăciun din partea Farmaciei Inimii, Catena, cei mici au primit și multe prăjituri, care mai de care mai gustoase.

 

În Sala Filarmonicii din  Pitești, Fildas-Catena Group i-a invitat pentru cei mici pe Magicianul Robertino și le-a oferit și un Magic Bubble Show de neuitat. 

 

S-a râs din inimă, i s-au spus cântecele Moșului, copiii au urcat pe scenă să se joacă printre baloane sau să intre în lumea magică a lui Robertino.

 

Petrecerea de Moș Crăciun de la Catena Pitești oferită copiilor, dar și părinților lor a fost perfectă! A fost o seară de adus aminte peste ani...

 

Fildas-Catena Group vă urează tuturor sărbători magice!


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.