Night Tours cu Toulouse Lautrec la Art Safari 2021!

Deschide videoclipul

E acea vreme din an când arta cucerește Bucureștiul. Art Safari începe pe 16 septembrie și se încheie pe 26. Timp de zece zile ne vom putea bucura de expoziții nemaivăzute. Samuel Mutzner, Constantin Piliuță, Seducție și triumf în artă( Femei- artist în România) și Superheroes/Antiheroes, sunt cele patru mari expoziții pregătite pentru iubitorii de artă. 

 

    

Ioana Ciocan, director general al Pavilionului de Artă București - Art Safari ne-a invitat în sălile pregătite să-și primească vizitatorii. Zona Lipscani găzduiește anul acesta evenimentul de artă. 

Superbul Palat Dacia România și Arcub-Hanul Gabroveni își vor deschide mâine seară porțile. Principala atracție este expoziția Samuel Mutzner / Pe urmele lui Claude Monet, care ocupă câteva săli din Palatul Dacia și cuprinde lucrări ale marelui pictor oferite de colecționari din toată lumea. N-o ratați! Veți afla povestea pictorului care a studiat cu Claude Monet și veți admira lucrări extraordinare din toate perioadele sale de creație.

 

Noaptea prinde viață la Art Safari

 

Un tur printre picturi cu un ghid care știe toate poveștile, în timp ce îi asculți pe cei de la Toulouse Lautrec și sorbi dintr-un pahar de proseco, cam asta poți face în fiecare noapte de miercuri până duminică, de la 22.00 la 01.00.  Artă, muzică, relaxare, drinks, ascultând secretele ascunse de pictori în tablourile lor, povestite de ghizi, curatori și organizatori. Sună bine, nu? Mai bine decât orice seară obișnuită în oraș !

 

Și anul acesta continuă programul Art Safari Kids, cu ateliere de artă și tururi ghidate special pentru cei mici. Organizatorii îi încurajează astfel pe copii să aprecieze arta și să învățe lucruri noi, într-un mod interactiv, despre culori, forme, texturi, natură și artiști. Programul pe larg și alte informații găsiți pe www.artsafari.ro. În calitate de partener media, Senso Tv  va prezenta și alte imagini și interviuri pe parcursul evenimentului Art Safari 2021. 

 

text Mihaela Moldoveanu


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.