Echipa de Fotbal CATENA Racing Team, în topul Euro Business Cup 2021

Deschide videoclipul

Participarea în premieră a echipei de fotbal Catena Racing Team la Euro Business Cup 2021, cea mai importantă competiție corporatistă de fotbal pentru companii din Europa s-a încheiat cu un rezultat notabil pentru reprezentanţii celui mai numeros şi cel mai titrat club polisportiv al unei companii. Pe lângă acest rezultat foarte bun al echipei – locul IV în clasamentul general, Mihai Cană, jucător al Catena Racing Team, a cucerit titlul de golgheter al competiției, cu 10 goluri înscrise!

La turneul organizat în Antalya, Turcia, sub egida Federatiei Europene de Fotbal pentru Companii (E.M.F.) au participat 22 echipe din 9 țări: România, Turcia, Rusia, Marea Britanie,  Rep Moldova, Ucraina, Kazakhstan, Slovacia, Ungaria.

           

Iată care a fost componența lotului CATENA Racing Team, antrenat de Virgil Bejenaru: Marius Aranghel, Mihai Cană, Victor Ezaru, Silviu Costache, Adrian Cruceană, Gabriel Micu, Tănase Mușat, Mircea Popa, Mihai Prodan, Mihai Tătar, Ionuț Tutunaru, Andrei Vlăsceanu și Dragoș Zaharia.

           

Echipa de fotbal CATENA Racing Team a obținut dreptul de a participa, în premieră la această competiție de mare anvergură, prin clasarea pe podiumul Campionatului Național al Firmelor și Instituțiilor, organizat de Federația de Minifotbal din România, în vara acestui an. La Euro Business Cup - Antalya 2021 au participat 22 echipe din 9 țări: România, Turcia, Rusia, Marea Britanie,  Rep. Moldova, Ucraina, Kazakhstan, Slovacia, Ungaria.

 

Iată, pe scurt, parcursul echipei: după tragerea la sorți a Grupelor (4 grupe formate din 4 echipe și 2 grupe formate din 3 echipe), echipa CATENA Racing Team a fost repartizată în grupa E alături de Net Holding (Turcia) și KLLF (Kazakhstan).

 

Echipa a înregistrat două victorii:  Catena Racing Team – KLLF 7 - 2  și  Catena Racing Team – Net Holding 11 - 1, calificându-se în optimile de finală din postura de câștigătoare a Grupei.

 

Catena Racing Team a întâlnit apoi echipa Katker 2005 (Ungaria), pe care a învins-o cu un categoric 10 – 0! Calificată în sferturile de finală ale Euro Business Cup 2021, CATENA Racing Team a avut în față un test extrem de dificil: meciul cu FC Balma, formată exclusiv din jucători ai Echipei Naționale de Minifotbal a Angliei. După un joc tactic perfect, dar și cu un efort fizic deosebit românii a învins cu scorul de 7 – 2, câștigând respectul unanim. Aveau să dispute semifinala competiției, la numai trei ore de la meciul din sferturile de finală. CATENA Racing Team a întâlnit echipa Volna (Rusia), campioana en-titre, care s-a impus cu scorul de 4 - 1. 

             

”Felicit echipa pentru întreg parcursul din acest turneu, extrem de disputat, cu mai multe meciuri jucate într-o singură zi. Toți băieții și-au dovedit încă odată implicarea și unitatea pe teren, odată cu dorința de a câștiga fiecare meci. Am avut încredere în forța echipei, în disciplina și concentrarea lor, iar faptul că am ajuns atât de sus și că Mihai Cană, colegul nostru a fost desemnat gogheterul competiții, înseamnă foarte mult. Doresc să multumesc pentru sprijinul acordat grupului Fildas-Catena și ne dorim să le răsplătim încrederea acordată prin câștigarea a cât mai multe trofee” - a declarat Daniel Marin, Vicepreședinte CATENA Racing Team și Director Financiar FILDAS Grup, membru al staff-ului echipei, alături de Ovidiu Gorcea (Team manager) și Daniel Ioniță, membru fondator.

           

În 2021, reprezentativa de fotbal Catena Racing Team, cel mai numeros şi cel mai titrat club polisportiv al unei companii, a cucerit locul I la Cupa Companiilor 2021 și locul I la Brașov Corporate Games, titlul de vicecampioană a Ligii PRO 2021 din cadrul Ligii Companiilor și locul 3 în cadrul Campionatului Național al Firmelor şi Instituțiilor, rezultat care le-a asigurat participarea la Euro Business Cup 2021. În sezonul 2021 – 2022 echipa va evolua în Liga Companiilor

           

Felicitări echipei Catena Racing Team pentru rezultatul obținut, pentru trofeul de golgheter al competiției și pentru efortul și dăruirea dovedite la prima participare la Euro Business Cup - Antalya 2021! 

           

CATENA SUSŢINE CAMPIONII!

 

Realizator: Oana Georgescu

             

 


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.