Alina Marinescu, director general Catena, premiata la Gala Capital - Top 100 Femei de succes

Deschide videoclipul

Alina Marinescu, directorul general Catena, a fost premiata de revista Capital, la Gala Top 100 Femei de succes din Romania, editia 2022 - categoria Management. Premiul i-a fost acordat pentru „Modernizarea si digitalizarea celei mai mari companii din industria pharma”, in cadrul unui eveniment festiv devenit deja traditie si dedicat recunoasterii meritelor si implicarii femeilor in dezvoltarea mediului economic, social, cultural sau politic din Romania.

Va multumesc pentru acest premiu si aceasta recunoastere, care nu este doar a mea, este a intregii familii Catena. Noi ne-am cladit familia pe incredere si am considerat ca cel mai mare atu al nostru este echipa. Vreau sa le multumesc si tuturor pacientilor care ne-au trecut pragul farmaciilor. Suntem un brand 100% romanesc si sper ca business-ul romanesc sa-si demonstreze, in timp, adevarata sa valoare”, a declarat Alina Marinescu, directorul general Catena, la ridicarea premiului.

 

„Fata de criza economica mondiala din 2007, acum provocarile au fost pe mai multe planuri. A trebuit sa schimbam regulile in farmacii, atat pentru pacienti, cat si pentru farmacisti, sa rezolvam problemele de stoc, sa avem grija de sanatatea tuturor angajatilor, dar si de sanatatea pacientilor”, a mai spus Alina Marinescu, pentru Revista Capital.

 

Pentru editia din 2022 a „Top 100 Femei de Succes din Romania”, Capital a nominalizat 10 femei manager de top: Alina Marinescu, General Manager Catena; Loredana Apreutese, General Manager International Alexander, VP International Alexander Holding; Simona Cocos, General Manager Zentiva Romania si Moldova; Adelina Badea, CEO Mobexpert; Ioana Ilie Dobre, Director General al Platformei de livrari Bringo a Carrefour; Irina Cristescu, General Manager XTB Romania; Alina Gamauf, HR, CSR & Corporate Affairs Board Executive Member Carrefour Romania; Stejara Pircan, Senior VP eMAG, Vicepresedinte Vanzari Romania, Bulgaria, Ungaria; Evelyne Vilcu, Chief Growth Officer si fondator al Stakeborg Academy; Cecilia Radu, General Manager Novo Nordisk Romania.

 Cuvinte cheie
#GalaCapital2022 #GalaTop100FemeidesuccesdinRomania #Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.