Catena - Farmacia inimii, Partener Gold al Forbes Kids Festival 2022

Deschide videoclipul

Cea de-a IV-a a ediție a celui mai frumos și relaxant festival dedicat familiilor cu copii a fost găzduit de superba grădina a hotelului Crowne Plaza din București, transformată timp de o zi,  de dimineața până seara, într-un tărâm de poveste. Catena a fost Partener Gold al FORBES KIDS FESTIVAL 2022 cel mai frumos și relaxant festival dedicat familiilor cu copii. Astfel, copii, părinți și bunici s-au bucurat de o zi „altfel” de vacanță, concertizată prin joacă, distracție, teatru, dans, muzică, magie. Programul a fost variat, dinamic, pe gustul celor mici și celor mari.

Distracție maximă la Forbes Kids Festival 2022!

 

Catena – Farmacia Inimii i-a întâmpinat pe cei mici cu zâmbete și o mulțime de surprise, Carrefour i-a invitat pe participanți la relaxare și slow living. La cornerul Teilor a strălucit toată ziua ursulețul Teilor, în timp ce copiii s-au jucat în piscina cu bile, iar la atelierul de reciclare creativă Reciclad’OR  au învățat cum să contribuie la o planetă mai frumoasă și mai curată. La pavilionul Essilor cei mici au beneficiat de screening oftalmologic și recomandări avizate privind sănătatea ochilor și au putut afla mai multe despre proiectul Privește în viitor – dezvoltat de Vision for Life Paris, Salvați Copiii România și Essilor România.

 

La cornerul Eurolife FFH Asigurări România copiii au învățat despre meseriile viitorului, bucurându-se de surprize și cadouri. Nazzuro Aqua le-a pregătit celor mici o super demonstrație de testare a calității apei. Mămicile au fost încurajate să descarce aplicația MOMSI – soluția cunoașterii mamelor din proximitate, primele de la care se poate cere sprijin și ajutor în caz de nevoie. Cei mici au avut ocazia să descopere multe vitamine și tainele bucătăriei la cornerul Bonduelle, iar în zona Cutaden Bebe au învățat despre cum pot deveni Mari Chefi cu gama Cutaden, un aliat de nădejde care să le protejeze pielea delicată. Freshful by eMAG i-a surprins pe invitați cu un super-corner, pregătindu-le StepMania, tatuaje pentru copii, evantaie, baloane și coduri promo. La cornerul Magnapharm participanții au descoperit Sudocrem, crema antispetică recomandată copiilor și adulților cu probleme ale pielii, și s-au bucurat de workshop-ul giant bubble și întâlnirea cu magicianul. Totodată, copiii și-au exersat talentul la atelierele de olărit, robotică, de pictură pe figurine de ipsos, de fuste tutu - curcubeu, de șah, de căsuțe în miniatură, sport, muzică, circulație rutieră și multe altele susținute de partenerii Clay Play Ceramica, Coding Hub, Playouth, Chessy Club, Lura, Educative Minds, AKTIV Club, Butterfly Music School, Poliția Română, Brigada de Gardă 30 „Mihai Viteazul”. Joc și joacă a fost cât e ziua de lungă la cornerele amenajate de Kiddos Toys Club România și De-a joaca. Au fost prezenți la Forbes Kids Festival 2022 și câțiva dinozauri simpatici de la Dino Parc Râșnov, plus Cuțulache și Pisicuța Minimax, aceștia având mare cerere și trecere la poze. Nespresso, cafeaua oficială a festivalului, a pregătit pentru cei mari rețete aromate pentru momente memorabile, iar Nazzurro Aqua, apa oficială a festivalului, s-a pregătit cu apă purificată plată la temperatură ambientală, apă purificată rece și apă purificată frizzante. Nu au lipsit micile plăceri, precum cea mai buna inghetata de la Anelyse. Gelato Artigianale, pizza de la Domino’s Pizza România și sucuri de la Granini sau Sloop.

 

Bucurie și efervescență, pe scena de la Forbes Kids Festival 2022!

 

Teatrul Ion Creangă a urcat pe scenă cu piesa „Punguța cu doi bani”, Opera Comică pentru Copii, cu spectacolul de magie „Magic Way”, Minunații lui Verdini, cu show-ul „Baloane de Săpun”. Nu au lipsit nici spectacolele de muzică și de dans oferite Butterfly Music School și AnaDance. Federația Română de Scrimă le-a prezentat celor prezenți secretele acestui sport elegant, iar Maria Caterina Imperiale de la It KIDS Art School&Modelling Agency i-a încântat pe spectatori cu o superbă prezentare de modă. Pe parcursul evenimentului, Forbes Kids România a organizat tombole cu peste o sută de premii oferite de partenerii evenimentului și le-a pregătit tuturor participanților goodiebags și amintiri frumoase de luat acasă.

 

Catena – Farmacia Inimii a fost Paterener Gold al Fobes Kids Festival 2022.

 

Realizator: Oana Georgescu

           

Editor: Stanislav Pescu

           

Foto: Senso TV

           Cuvinte cheie
Catena Farmacia Inimii, Forbes Kids Festival 2022, Salva?i Copiii România, Educative Minds, Butterfly Music School, Fedeartia Romana de Scrima, Poli?ia Român?, Brigada de Gard? 30 Mihai Viteazul, Teatrul Ion Creang?, Opera Comic? pentru Copii, Minuna?ii lui Verdini, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.