Luiza Borac la Palatele Brancovenesti

1822 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .
Sala Scoartelor din incinta Palatului Mogosoaia a fost gazda unui concert extraordinar sustinut de pianista Luiza Borac. De origine romana, dar stabilita in Germania, invitata speciala a unei alte seri magice a Stagiunii „ Muzica la Palatele Brancovenesti ” (editia a II-a) a sustinut un recital cu titlul „Chopin&Schumann 200”. Pianista a interpretat „Scene de copil op.15” de Robert Schumann si „ Studiile op.25 ” de Frederic Chopin.
Luiza Borac la Palatele Brancovenesti Luiza Borac la Palatele Brancovenesti Luiza Borac la Palatele Brancovenesti Luiza Borac la Palatele Brancovenesti

Prezentat de Sebastian Craciun, director artistic al "Stagiunii Muzica la Palatele Brancovenesti" si redactor Radio Romania, cea de-a II-a editie a acestui eveniment cultural de exceptie se va incheia in aceeasi Sala a Scoartelor unde vor rasuna doua opusuri de Frederic Chopin mai putin prezente pe scenele noastre de concert: Marele Duo concertant pentru violoncel si pian in Mi major pe teme din opera "Robert le Diable" de Giacomo Meyerbeer si Trio-ul cu pian op.8 in sol minor. Protagonisti vor fi: violoncelista Mariana Amarinei Oteleanu - solist instrumentist al Orchestrelor Radio, pianista Diana Spanu si violonistul Liviu Scripcaru, care revine pe o scena romanesca, in prezent fiind concert maestru al Orchestrei Metropolitane din Lisabona.

Oana Georgescu

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.