Catena, sponsor GOLD la cea de-a III-a ediție a Galei „SENIORI de COLECȚIE”

Deschide videoclipul

Dumitru Prunariu a fost invitatul de onoare în cadrul celei de-a III-a ediție a Galei „SENIORI de COLECȚIE”, eveniment la care Farmacia Catena a fost onorată să participe în calitate de partener GOLD. Teatrul Elisabeta a cărui sală a fost arhiplină a găzduit o întâlnire de suflet cu amintiri, întâmplări inedite, confesiuni în premieră și pline de emoții, care, cu siguranță vor rămâne în memoria publicului. Alături de moderatoarea evenimentului, jurnalista Mihaela Bîrzilă, seniorii bucureșteni au avut ocazia să dialogheze și să-i asculte poveștile domnului Gen.Lt.(rtr) Dr.Ing. DUMITRU DORIN PRUNARIU, primul român și singurul care a zburat în spaţiul cosmic.

„Mă simt onorat că sunt invitatul acestei gale şi că mă numiţi oficial un Senior de Colecţie” a spus celebrul invitat, în aplauzele publicului”. Întâlnirea a fost cu atât mai semnificativă cu cât, pe 27 septembrie, Seniorul român al spațiului, va împlini vârsta de 70 de ani.

 

„70 de ani...Este doar o cifră. Mă bucur că pot fi interlocutorul dumneavoastră şi că am ocazia să discutăm, aşa, ca între prieteni. Şi eu sunt pensionar din anul 2007, dar deşi mă apropii de o vârstă rotundă, la care mulţi şi-ar dori decât să se relaxeze, să se odihnească, să stea cu familia, cu nepoţii, eu, mărturisesc, încerc şi reuşesc să fiu şi soţ, şi tată, şi bunic, dar şi să fiu activ, permanent în mişcare, să călătoresc, să dau curs invitaţiilor la reuniuni, congrese, conferinţe, întâlniri cu elevii şi studenţii. Pur şi simplu le fac pe toate din mers. Nu îmi place să stau! Poate că toate acestea mă menţin în formă şi de aceea puţini sunt aceia care mă cred că împlinesc, peste două săptămâni, 70 de ani. O vârstă rotundă, dar frumoasă. Vreau să ştiţi că, dacă mi s-ar oferi ocazia să zbor în Cosmos sau pe Lună, nu aş sta nicio clipă pe gânduri! Aş spune pe loc, da! Mi-ar trebui doar vreo doi ani de pregătire!”, a mărturisit DUMITRU DORIN PRUNARIU.

 

„SENIORI de COLECȚIE” este un proiect inițiat cu scopul de a aduce în centrul atenției marile personalități care au contribuit la promovarea și valorificarea imaginii României și care au influențat în bine zeci de generații de tineri. Primele două ediții ale acestei gale le-au avut ca invitate pe două personalități marcante ale României: multipla campioană olimpică ELISABETA LIPĂ, Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj și a C.S. Dinamo şi pe marea Doamnă a Muzicii Ușoare românești, STELA ENACHE, a cărei carieră artistică este legendară. 


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.