Targul International GoodWine

1068 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .

Cea de a IV-a editie a Targului International GoodWine 2010 s-a bucurat de cea mai numeroasa participare de pana acum: peste 20 de producatori de vin, 6 importatori si  alte 10 companii din domenii conexe (apa minerala, echipamente frigorifice, accesorii vin, edituri-carti de vin si agentii de turism).


Targul International GoodWine Targul International GoodWine Targul International GoodWine Targul International GoodWine

Pe toata durata targului Master of Ceremony a fost cunoscutul degustator, scriitor si initiator al proiectului evinoteca.ro, Catalin Paduraru.Anul viitor, organizatorii GoodWine doresc sa mute targul de la World Trade Plaza din Bucuresti intr-o locatie mai mare si sa atraga si mai multi participanti din afara tarii.

“Editia a  IV-a GoodWine reconfirma importanta si necesitatea acestui targ premium pentru piata de vin autohtona. Aceasta editie a fost cea mai buna ocazie pentru expozanti sa-si prezinte oferta publicului inaintea campaniilor de marketing pentru vanzarea din ajunul sarbatorilor de Craciun”, a declarat Anglica Iva, Directorul General al Proactive Business Communication, organizatorul evenimentului.

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.