Seri de Poveste la Carturesti

938 vizualizariCopiii iubitori de basme sunt chemati in jurul bradului din mansarda Carturesti sa asculte povesti celebre spuse intr-o atmosfera de sarbatoare. Evenimentul initiat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei are loc intre 13 si 18 decembrie, in fiecare seara, incepand cu orele 19:00.


Seri de Poveste la Carturesti

Evenimentul cuprinde sase seri tematice dedicate personajelor de poveste care prind viata in carti, diapozitive, fotografii, muzica, teatru de papusi sau mima. Povestitori celebri ii vor duce pe cei mici intr-o lume de basm, presarata cu surprize.

Serile de Poveste debuteaza luni, 13 decembrie, cu o poveste muzicala, cantata de mezzo-soprana Caludia Maru Hanghiuc de la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian".

Marti, 14 decembrie, povestile spuse de Eugen Cristea si Cristina Deleanu vor fi sustinute si de cateva diafilme, pentru ca seara urmatoare povestea sa fie spusa de papusile create si manuite de copiii si nu numai.

Joi este seara desenelor de poveste. Un desenator-invitat va da viata personajelor de basm evocate de Alexandru Arsinel, Bianca Brad, Liana Stanciu si George Mihaita. Seara este dedicata de organizatori sponsorului PointMax.

Pe 17 decembrie Adelaida Zamfira si Nicolae Nasta vor mima personaje si intamplari de basm, iar la NCRR (Noul Cinematograf al Regizorului Roman, de la MTR) copiii vor putea viziona trei scurtmetraje ale lui Charlie Chaplin.

Serile de Poveste se incheie pe18 decembrie cu o seara de fotografie. Cei mici sunt invitati sa vada lumea prin lentila aparatului de fotografiat. Vor fi indrumati de Alice in tara minunilor si de Palarierul Nebun.
grsd
Seri de Poveste, intre 13 si 17 decembrie in Mansarda Librariei Carturesti, de la orele 19:00, www.carturesti.ro

 


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.