Proiect dimensiune transnationala si interregional pentru studenti

805 vizualizari


This website is best viewed with Flash Player .

Academia de Studii Economice din Bucuresti, in calitate de beneficiar, impreuna cu Universitatea „Ovidius” din Constanta, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agriculturǎ Constanta, Institutul European din Romania, S.C.SOCEP S.A., BCR, Ensight Management Consulting SRL si Eurogroup SAS - Franta in calitate de parteneri, au anuntat lansarea proiectului strategic „Facilitarea tranzitiei de la scoala la o viata activa pentru studentii din domeniile Economie - Afaceri Internationale”.
O initiativa necesara pe piata muncii de astazi finantata din fonduri europene in ceea ce priveste pregatirea practica a studentilor pentru economia globala. Cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, acest proiect cu dimensiune transnationala si interregionala a demarat pe 1 ianuarie 2011 si are o perioada de implementare este de 36 de luni.

Proiectul pune bazele unui sistem inovativ si eficient de corelare a calificarilor si competentelor studentilor din domeniul economie-afaceri internationale cu cerintele specifice necesare pe piata muncii. Prin intermediul stagiilor de practica la nivel local, interregional si transnational, studentii invata sa actioneze in lumea globala a afacerilor, dezvoltandu-si aptitudinile de munca intr-un mediu concurential si, astfel, sporindu-si posibilitatile de insertie pe piata muncii in momentul absolvirii.

Oana Georgescu


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.