Celebrul bucatar al starurilor de la Monte Carlo, la Bucuresti

Deschide videoclipul

Inainte de a-si etala talentul culinar si imaginatia debordanta pe meleagurile noastre, bucatarul italian Matteo Bertolaso a fost si este preferatul printului Albert de Monaco, al vedetelor si starurilor de cinema care poposesc pe Riviera franceza sau al pilotilor de Formula 1 care, in fiecare an cu ocazia Marelui Premiu al Principatului Monaco nu uita sa-si rezerve timp pentru cel putin un pranz sau o cina pregatita special de maestru.

Matteo este angajat la Restaurantului “Louis XV” din incinta binecunoscutului “Hotel de Paris” din Monte Carlo, dar a raspuns prezent invitatiei proprietarilor exclusivistului restaurant japonez “Maiko” din Cartierul Francez din Bucuresti. El a pregatit special un regal gastronomic international tuturor invitatilor si clientilor casei, printre care s-au numarat si vedete precum Irinel Columbeanu, Raluca si Valeriu Turcan, Rita Muresan, Dana Savuica si sotul ei, Oana Lis, Andra Teodorescu, Carmen Negoita, boss-ul de la BMW Michael Schmidt si sotia,  Jasmine, Mihai si Iulia Albu. „Maiko” a devenit astfel, prin demonstratia culinara de exceptie a lui Matteo si echipei sale, primul restaurant din Capitala care se aliniaza trend-ului international al restaurantelor exclusiviste, oferind doua tipuri de bucatarie - italiana si japoneza.

Oana GeorgescuCuvinte cheie
Monte Carlo, bucatarul starurilor,  Matteo Bertolaso,  Albert de Monaco, Riviera franceza, Formula 1,  Marele Premiu al Principatului Monaco,  Restaurantul Louis XV,  Irinel Columbeanu, Raluca,  Valeriu Turcan, Rita Muresan, Dana Savuica, Oana Lis, Andra Teodorescu, Carmen Negoita, Michael Schmidt,  Jasmine, Mihai si Iulia Albu,  Maiko,  Matteo

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.