Piei, Drace! cu Stela Popescu si Alexandru Arsinel

Deschide videoclipul
Actuala stagiune a Teatrului de Revista Constantin Tanase a marcat succesul unei noi premiere. Piei, drace! este un spectacol revuistic de Mihai Maximilian, Octavian Sava, Nae Lazarescu si Dan Mihaescu. Scenografia este semnata de arh. Theodora Dinulescu, aranjamentele muzicale apartin compozitorului Dan Dimitriu, iar coregrafia lui Cornel Popovici. Celebrul balet al Teatrului de Revista Constantin Tanase (solisti Edy Chiritescu, Valentin Rosca, Andrei Dogaru, Cristina Marin si Iulian Scripca) sustine nu mai putin de 40 de minute de dans in cele peste 2 ore de spectacol.
    
Din distributia spectacolului inceput in 2011 de regretatul regizor Bitu Falticineanu si desavarsit de tanarul regizor Cezar Ghioca fac parte Stela Popescu si Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Valentina Fatu si Ana Maria Donosa, alaturi de interpretii Adrian Enache, Alin Gheorghisan si Ana Maria Mirica.

Oana GeorgescuCuvinte cheie
Piei, drace, Teatrul de Revista Constantin Tanase, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Adrian Enache, Mihai Maximilian, Octavian Sava

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.