„Disney Classics” cu Stela Popescu

4256 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .
Intalnirea cu personajele lui Walt Disney - Mickey Mouse si Goofy a prefatat lansarea in premiera in Romania a audiobook-ului „Disney Classics”. Sunt 24 de povesti clasice si moderne cu vocea marii actrite Stela Popescu, prezenta la eveniment!

„Disney Classics” cu Stela Popescu „Disney Classics” cu Stela Popescu „Disney Classics” cu Stela Popescu „Disney Classics” cu Stela Popescu

Editura Litera a lansat in premiera in Romania, o colectie senzationala de carti care se bazeaza pe cele mai frumoase si apreciate filme Disney,  insotite de CD-uri audio.Copiii pot acum sa urmareasca ilustratiile superbe in timp ce asculta povesti clasice, precum Alba-ca-Zapada, Cenusareasa, Regele Leu, Peter Pan, Mica Sirena, 101 Dalmatieni, Alice in Tara Minunilor sau Cartea Junglei, dar si povesti moderne, create de studiourile de animatie Pixar si relatate de vocea inconfundabila a marii actrite Stela Popescu.

Indragitele personaje din lumea lui Walt Disney, Mickey Mouse si Goofy, insotite de celebrul magician Michael Barron au sustinut un spectacol de magie dedicat exclusiv copiilor. Copiii au fost invitati sa se joace, sa se fotografieze cu Mickey Mouse si Goofy, sa participe la concursuri si sa afle trucuri nemaipomenite de la cel mai tanar si mai valoros magician din lume.
 
Acest material va este oferit de Catena

Realizator: Oana GeorgescuCuvinte cheie
Catena, farmacie, senso, sensotv.ro, Stela Popescu, Mickey Mouse, Goofy, Disney Classics, Editura Litera, Alba-ca-Zapada, Cenusareasa, Regele Leu, Peter Pan, Mica Sirena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.