Bijuterie contemporana romaneasca

2796 vizualizari


This website is best viewed with Flash Player .

Sala Dalles a gazduit Targul de Bijuterie Contemporana AUTOR, la care au participat peste 70 de designeri cu creatii originale.  Acest eveniment a avut si o sectiune speciala dedicata tinerilor designeri romani de produs.


Bijuterie contemporana romaneasca Bijuterie contemporana romaneasca Bijuterie contemporana romaneasca Bijuterie contemporana romaneasca Bijuterie contemporana romaneasca Bijuterie contemporana romaneasca Bijuterie contemporana romaneasca Bijuterie contemporana romaneasca

Evenimentul a adus in premiera cele mai noi colectii de bijuterii realizate de cei mai creativi designeri romani. Inaugurata din dorinta de a sustine designul romanesc de produs, AUTOR a dedicat si la aceasta editie o sectiune speciala creatorilor care au propus publicului unele dintre cele mai spectaculoase obiecte destinate decoratiunilor si amenajarilor interioare. Noile colectii realizate de designerii romani din sfera contemporana si experimentala si promovarea celor mai talentati tineri designeri de bijuterii.

Acest material va este oferit de Catena

Realizator: Oana Georgescu


Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, sensotv.ro, Autor, Sala Dalles, Targ de Bijuterie Contemporana, design

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.