Creatori si designeri romani de produs

3738 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .

Cea de-a II-a editie a Noptii albe a Creatorilor si Designerilor de Produs si-a propus sa faca o selectie atenta a celor mai creativi, originali si talentati designeri de produse unicat ai momentului.


Creatori si designeri romani de produs Creatori si designeri romani de produs Creatori si designeri romani de produs Creatori si designeri romani de produs Creatori si designeri romani de produs Creatori si designeri romani de produs Creatori si designeri romani de produs Creatori si designeri romani de produs

Organizatorii au pregatit trei sectiuni creative in trei spatii speciale: bijuterie si accesorii contemporane la Bernschutz&Co., design vestimentar si accesorii casual la Attitude Ballet Studio si design de obiect la Acuarela. Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs a fost un real succes si datorita creatorilor si designerilor care au prezentat publicului numeros bijuterii, tinute si accesorii vintage sau handmade, mobilier si obiecte decorative, picturi, sculpturi, lucrari de grafica.

Proiectiile de tutoriale filmate de echipa revistei Atelierul in cei 3 ani de activitate, Free Shop-ul unde puteai sa oferi la schimb tot felul de obiecte si creatii sau concertul live sustinut de Viorica Pintilie, Jimmy Cserkész si Gabriel Balasa, au completat un eveniment foarte reusit care, de anul viitor se va extinde si in tara.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu


Cuvinte cheie
Catena, farmacie, senso, sensotv.ro, Noaptea alba a Creatorilor si Designerilor de Produs, revista Atelier, Acuarela, Attitude Ballet Studio, Bernschutz&Co. Universitate, Creative Arts

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.