Salonul Calului, o intoarcere in Micul Paris

Deschide videoclipul
Peste 3.000 de spectatori au fost prezenti la cea de-a II-a editie a “Salonul Calului” un eveniment gazduit de Clubul “Equestria” si organizat perfect, la cel mai inalt nivel de dr. Ozana Moraru. A fost o demonstratie a profesionalismului in echitatia romaneasca, un spectacol de exceptie, imbinand performanta sportivilor si a cailor, cu elementele de mare spectaculozitate si cu  show-uri originale. A fost ca o revenire la atmosfera Micului Paris in vremea cand echitatia si stilul de viata rafinat faceau parte din cotidianul elitei bucurestene. Maria Basescu, ASR Principele Nicolae al Romaniei, Cristian Topescu, multipla campioana olimpica si mondiala la canotaj Viorica Susanu, actorul Dorian Boguta si realizatoarea TV Malvina Cervenschi, binecunoscuta prezentatoare TV Delia Budeanu, interpreta Oana Sarbu, alaturi de ambasadori din 5 tari precum E.S. Munther Said Qabba’ah, Ambasadorul Regatului Hasemit al Iordaniei, E.S. Marek Szczygiel, Ambasadorul Poloniei, E.S. Jiří Šitler, Ambasadorul Republicii Cehe, E.S. Iurie Renita, Ambasadorul Republicii Moldova, E.S. Matthijs Van Bonzel, Ambasadorul Regatului Tarilor de Jos i, membri ai Corpului Diplomatic, oameni de afaceri, s-au numarat printre invitatii speciali ai celei mai importante manifestari ecvestre organizate in ultimii ani. “Salonul Calului” are ca principal obiectiv apropierea publicului de esenta sportului nobil, echitatia, in cadrul unui concept prezentat in premiera absoluta in Romania.

Partea competitionala a inclus Trofeul “Equestria” si Concursul de sarituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, aflat la a III-a editie. Au mai avut loc Finala Campionatului National de Sportivi Amatori, Finala Campionatului de Copii si Finalele pe grupe de cai. „Criteriile cailor” - cai tineri de 5 ani, 6 ani si 7 ani, au stabilit clasamentul valoric al acestor categorii pentru 2013. Fondul total de premiere s-a ridicat la 15.000 Euro.
    
Prin organizarea amplului eveniment “Salonul Calului”, Clubul de Echitatie “Equestria” si-a propus sa consacre in Romania modelul inspirat de faimosul “Salon du Cheval” de la Paris.

SENSO TV si revista TONICA by Catena au fost parteneri media ai acestui eveniment dedicat echitatiei ca activitate sportiva, de divertisment si de afaceri.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros

Cuvinte cheie
Salonul Calului, Jockey Club Roman, Equestria, Salon du Cheval, catena, farmacie, senso, sensotv

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.