Bijuterii spectaculoase la AUTOR 10

Deschide videoclipul
Autor 10, Targul de bijuterie contemporana a sarbatorit la Sala Dalles cea de-a 10-a editie aniversara. Mesajul ? - “Viitorul are Autor colectiv” Tema? - “Bijuteria – identitate” pentru ca, “bijuteria are finalitate doar atunci cand este purtata" (Dan Piersinaru, fondatorul Autor.)
Aceasta poveste de succes a inceput sa se scrie de catre Dan Piersinaru, creatorul platformei AUTOR acum 5 ani, a crescut, a evoluat si  acum sarbatorește 10 editii de bijuterie de Autor. Anul acesta Sala Dalles a fost transformata de un setting cu totul revolutionar semmnat de cel mai dorit curator de spatii expozitionale, arhitectul Attila Kim. Un traseu coerent pentru vizitatori care a puns in valoare, prin materiale neconventionale si jocul de lumini si umbre, actorul principal: bijuteriile.
    
Au expus peste 60 de designeri de bijuterie contemporana si de arta, dintre care si straini (Spania, Bulgaria, Costa Rica, Polonia). Ei au fost selectati printr-un criteriu nou, care ne-au permis sa vedem la eveniment si cele trei piese-statement cu care aplicatia lor a fost admisa.

Girul sectiunii “Recomandat de…” l-a dat celebra creatoare de moda Maria Lucia Hohan. Unul dintre designerii preferati ai vedetelor de la Hollywood, Maria a fost remarcata de presa internatională dupa ce creatiile ei au fost purtate de personalitati precum Catherine Zeta-Jones, Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Dita von Teese, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Katherine Heigl, Jennifer Hudson, Kelly Rowland, Eva Longoria, Sofia Vergara sau Nicole Richie.


SENSOTV.RO a fost Partener Media al acestui eveniment.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu

Foto: Oana Georgescu


Cuvinte cheie
AUTOR, bijuterie contemporana, Maria Lucia Hohan, Attila Kim, bijuterie de autor, Sala Dalles, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.