Lansarea cartii “Bombanelile Marinei” de Marina Almasan

5981 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .

Dupa cartea pentru copii "Cele sapte patanii ale lui Victoras" si volumul de confesiuni "Insomniile Marinei", realizatoarea TVR a lansat o noua carte. "Bombanelile Marinei" cuprinde 82 dintre cele peste 300 de editoriale pe care Marina Almasan le-a semant si publicat timp de un an in cotidianul Ring.
Textele contin referiri directe sau voalate la viata personala a vedetei TVR. Cartea, o fina analiza a lumii in care traim si ne invartim, poate fi considerata un jurnal personal al unui om de televiziune, aflat mereu in centrul atentiei, cu victorii si esecuri, cu bucurii si dezamagiri. Un motiv in plus pentru care editorialele-“bombaneli” ale Marinei Almasan sunt foarte citite.  
     
In carte apar personaje celebre pe care autoarea le trateaza cu umor, simpatie sau critic: Mihaela Radulescu, Anda Adam, Catalin Botezatu, George Copos, caricaturistul Mihai Stanescu, “rivalii” Radu Banciu si Mircea Badea, cuplul Bahmuteanu-Prigoana.
     
Cartea a fost ilustrata de binecunoscutul caricaturist ANDO - Octavian Andronic, prezent la lansare alaturi de numeroase vedete.  El a tinut sa vorbeasca despre acesta carte, alaturi de realizatorul Mihai Tatulici, de poetul Lucian Avramescu si astrologul Mariana Cojocaru.
 

CATENA a fost sponsor, iar SENSOTV.RO si TONICA s-au numarat printre Partenerii Media ai acestui eveniment.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu

Foto: Sebastian OrosCuvinte cheie
Marina Almasan, Bombanelile Marinei, Ring, TVR, Octavian Andronic, Mihai Tatulici, Lucian Avramescu, Mariana Cojocaru, Mihaela Radulescu, Anda Adam, Catalin Botezatu, George Copos, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.