Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu

7849 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .

Opera Comica pentru Copii a lansat o noua premiera: musicalul Soacra cu trei nurori, dupa binecunoscuta poveste a lui Ion Creanga. Marea actrita Stela Popescu a revenit pe scena giulesteana in dubla ipostaza: interpreta a rolului principal si regizor.


Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu Soacra cu trei nurori, musical cu Stela Popescu

Si pentru tanarul si talentatul compozitor Roman Vlad musicalul Soacra cu trei nurori reprezinta o revenire, el semnand muzica pentru mai multe spectacole. Colaborarea dintre Stela Popescu si Roman Vlad dateaza de ceva vreme.

Cele mai de succes productii ale echipei actor-regizor-compozitor sunt musicalurile Diamantul si gasca (dupa Sir Arthur Conan Doyle) si Scufita rosie (dupa Fratii Grimm), Piatra din casa (regia Cristian Mihailescu), O noapte furtunoasa (a fost prezentat pe Broadway, pe scena de la Town Hall). Soacra cu trei nurori a fost pentru mine o noua provocare, am lucrat mult la acest spectacol, cateva luni, dar a fost si o reală plăcere – a spus Roman Vlad imediat dupa premiera. Sunt sapte personaje foarte bine conturate, carora m-am straduit sa le găsesc corespondete muzicale adecvate. La fel si momentele de dans sustinute de baletul Operei Comice... Am tinut cont de publicul foarte tanar, am scris o muzica atragatoare, accesibila, dar si actuala.

Scenografia este semnata de Viorica Petrovici, asistent de regie este tenorul Valentin Racoveanu, iar coregrafia apartine lui Mihai Babuska si lui Vali Rosca.

Alaturi de Stela Popescu si de baletul Operei Comice pentru Copii, joaca Raluca Oprea, Oana Serban, Roberta Enisor, Lucia Racoveanu, Jennifer Dumitrascu, Gabriela Daha, Andrei Lazar, Daniel Filipescu, Fang Shuang, Bogdan Serban, Levente Ambrus, Andrei Rosu s.a.


Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana GeorgescuCuvinte cheie
Opera Comica pentru Copii, Stela Popescu, musical, Soacra cu trei nurori, Roman Vlad, Diamantul si gasca, O noapte furtunoasa, Broadway, Town Hall, Scufita rosie, Viorica Petrovici, Mihai Babuska, Fang Shuang, Raluca Oprea, Oana Serban, Roberta Enisor, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.