Festivalul National de Dans pentru Copii si Tineret, Bucuresti 2014

Deschide videoclipul
Organizat la Sala Polivalenta din Bucuresti de C.S. Olimpic Triumf, cea de-a II-a editie a Festivalului National de Dans pentru Copii si Tineret s-a desfasurat sub deviza "Sa stii mai multe, sa fii mai bun".
Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si Federatia Romana Sportul pentru Toti.
Muzica, dansul și iubirea pentru miscare pe cele mai variate ritmuri, sutele de ore de repetitii, coregrafiile diverse, costumele multicolore sau dorința de a excela si de a-si demonstra calitatile si talentul de dansatori au reprezentat destule motive pentru cei peste 1000 de copii si adolescenti din toata tara care au concurat la aceasta competitie de mare anverugra. "Dansul este un limbaj al trupului, este muzica interioara, inseamna miscare, coordonare, spirit de echipa si, in acelasi timp, sport. Ne intelegem din… miscari. Practic dansul este tot ceea ce conteaza pentru noi", a declarat Natalia Iavin, profesor coordonator al proiectului.
    
Festivalul Național de Dans pentru Copii si Tineret isi propune promovarea și implementarea gustului pentru frumos, dezvoltarea armonioasă a corpului prin alte metode decat cele traditionale din orele de educaţie fizica, depasirea barierelor timiditatii prin acumularea unor emotii constructive, dezvoltarea unei educatii  a esteticului si a frumosului in randul copiilor prescolari, elevilor si tinerilor.

SENSO TV si TONICA au fost parteneri media ai acestui eveniment.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros


Cuvinte cheie
Festivalul National de Dans pentru Copii si Tineret, C.S. Olimpic Triumf, Primaria Municipiului Bucuresti, Federatia Romana Sportul pentru Toti, Sala Polivalenta, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.