Autor 12, Jewel Party

2967 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .

Ca o avanpremiera a celei de-a 12-a editii a Targului de Bijuterie Contemporana, AUTOR, eveniment ce va fi gazduit pe  1 si 2 noiembrie, la Casa Universitarilor, Dan Piersinaru, director si fondator a organizat un party dedicat tuturor designerilor debutanti si consacrati. Toti trebuiau sa poarte ca dress-code o bijuterie de…autor.
Autor, cel mai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din sud-estul Europei

A fost ca un preambul who's who in bijuteria contemporana, cunoasterea designerilor si pe aceia care o poarta!  

De data aceasta Autor 12  va fi gazduit de un spatiu nou: cei 43 de participanti alesi in urma unor selectii riguroase de juriul Autor, isi vor expune creatiile la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 46), un loc special, demn de cei mai buni designeri romani si internationali. Acestia sunt: Alchimia Alumni (invitat special), Amira Jalet, Bruna Torres, Elena Ristovska, Katerina Serbezova, Polina Dimitrova, Velislava Bojinova, Viktor Pavlov, Adelina Petcan, Adina Istrate, Alis Lalu, Ana Oglejan, Andra Lupu, Andreia Gabriela Popescu, ArtizAna, Bone, Contemporia, Corina Jewelry Design, Corina Mardari, David Sandu, Delia Matache, Doru Dumitrescu Wearable Sculptures, Eneada, GI Jewellery  by Isabela Groza, Ileana Cernat, a 47-a - de Ioana Ardelean, Karakter, Letitia Pintilie, Liana Salagean, Life in Mono, Lucienne, Moogu, Most / Monica Stanescu Jewelry, Mona Velciov, MyPrecious Buzztard, Noha Nicolescu, Paul Popa, PinkMoss, Raluca Buzura, Rodica Richard, Szifianna Jewelry, Teodora Onutz, Utopic by Mona Vulpoiu, Uzura.
    
Cea de-a 12-a editie continua succesul internațional al targului, de aceasta data designerii straini venind din tari precum: Costa Rica, Brazilia, Macedonia, Bulgaria și Italia.

Alchimia Alumni, Asociatia Designerilor absolventi ai faimoasei scoli de bijuterie din Florenta, Alchimia Jewelllery School va expune la Casa Universitarilor o colectie capsula construita special pentru Autor, al carei partener este.
    
Designerii participanti au fost selectați de catre un juriu international, am avut multe aplicatii si abia asteptam sa vedeti colectiile de bijuterie contemporana create special pentru editia de toamna a evenimentului. Cu siguranta lucrurile merg in directia buna, prietenii Autor stiu deja ca nimic nu se compara cu atmosfera incredibila care se construieste in cele doua zile ale evenimentului; bijuteria contemporana ne conecteaza si ne completeaza. – a spus Dan Piersinaru, director si fondator Autor.
     

Focus Designer, David Sandu,


Fondator al Scolii de Bijuterie Contemporana Assamblage si furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, David Sandu participa in premiera la Autor, fiind primul artist roman care a participat la un targ international de bijuterie.
    
Premiile Autor au impus designerii romani pe pietele internationale, iar asta le face din ce in ce mai dorite, mai relevante si valoroase. Autor continua seria de premii initiate la editiile trecute: Autor Awesome Award (un curs intensiv la Achimia Jewelry School din Florenta), premiul Elle, prin care stilistii ELLE aleg in cadrul evenimentului un designer caruia ii dedica un articol in editia din decembrie 2014 a revistei, premiul Assamblage (curs de bijuterie oferit de scoala de bijuterie Assamblage unui designer promitator, la inceput de drum) si, in premiera, la Autor 12, Premiul Publicului: designerul ales participa automat la urmatoarea editie Autor!

Recomandat de... Camelia Sucu


O alta personalitate recunoscuta in zona business-ului de design este Camelia Sucu, protagonista sectiunii Recomandat de..., antreprenor de succes si pasionata de design si arta contemporana. Ea va face propria selectie a bijuteriilor prezentate in premiera la Autor, acordandu-le titlul onorific Recomandat de Camelia Sucu.

It's all about the mood. Fii Autorul propriei tale stari!


Alaturi de un mix de artisti și designeri, premii, bijuterii conceptuale si invitati speciali trasam un nou eveniment de succes marca Autor! - a adaugat Dan Piersinaru. Autor este devotat crearii unei scene de intalnire intre designerul de bijuterie si publicul sau. Fiecare editie Autor mareste aceasta scena aducand de fiecare data noi designeri si un public din ce in ce mai educat. Bijuteriile pe care le veți gasi la Autor reprezinta universuri diferite, concepte si tehnici diferite, menite sa intre in dialog cu potentialul purtator.

SENSO TV este partener media al AUTOR 12.
     
Realizator: Oana Georgescu
Cuvinte cheie
Autor 12, Casa Universitarilor, Alchimia Alumni, David Sandu, Scoala de Bijuterie Contemporana Assamblage, Alchimia Jewelllery School Florence, Camelia Sucu, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.