Sa salvam Craciunul!

3090 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .

Cinema Pro a gazduit in premiera absoluta spectacolul interactiv pentru copii Sa salvam Craciunul. Un eveniment unic, inexistent ca format pana in prezent in Romania: un spectacol interactiv de exceptie, care ii invita pe cei mici in minunata lume a lui Mos Craciun si a spiridusilor sai. Succesul a fost pe masura: opt reprezentatii in doua zile cu sali arhipline!


Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul! Sa salvam Craciunul!

Absolut toti copiii au primit din partea CATENA daruri: carti de colorat si creioane colorate. 
 

Copiii, eroi de poveste

 
Toti spectatorii, mari si mici, copii, parinti si bunici au devenit eroi de poveste, ajutandu-i pe spiridusii, actorii Brindusa Ionascu (ea a semnat si scenariul) si Tony Dumitrescu (regizor al spectacolului!) sa salveze Craciunul din calea suparaciosului Spiridus al Noptii (interpretat de Bogdan Fanariu). Acesta a pus la cale un plan: sa ii pacaleasca pe spiridusii Mosului si sa opreasca el toate cadourile, pentru ca toti copiii sa devina tristi, gandindu-se ca daca nu au fost cuminti in anul acesta nu vor primi cadouri sub brad in seara magica de Craciun. In cele din urma, spiridusii buni, cu ajutorul copiilor (din sala), l-au facut pe Spiridusul Noptii sa isi dea seama ca spiritul Craciunului inseamna mai mult decat jucarii, cadouri si daruri de tot felul. Inseamna spirit, iubire, suflet si ganduri bune. Astfel, dintr-un spiridus rautacios care uraste sarbatorile de iarna, devine unul dintre cei mai iubiti spiridusi din lume, iar Mos Craciun care si-a facut aparitia in sala mergand printre cei mai mici spectactatori, hotaraste ca Spiridusul Noptii sa ramana in marea familie de la Polul Nord. 
Regia spectacolului a fost semnata de Tony Dumitrescu, iar scenariul de Brandusa Ionascu. Din distributie au facut parte: Tony Dumitrescu, Brindusa Ionascu, Bogdan Fanariu, Viorel Ene.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu
Cuvinte cheie
Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.