Miss Romania 2014

Deschide videoclipul
Cu ocazia celei de-a XXII a editii a Bucharest Fashion Week, festivalul international de moda al carui principal obiectiv este acela de a promova designerii romani, dar si profesionistii care activeaza in industria modei din tara noastra a fost organizat si concursul Miss Romania 2014. Castigatoarea va reprezenta Romania la finala mondiala a celui mai important concurs de frumusete din lume, Miss World 2015. 

Cele mai frumoase fete…


… si-au disputat suprematia defiland pe podiumul Bucharest Fashion Week. Cele trei probe au constat in prezentarea tinutelor de zi inspirate din portul popular si semnate de Cristiana Maria si Izabela Purdescu prezentat, parada costumelor de baie si prezentarea colectiei de rochii de seara, BBY. 

Coroana cu 1.236 de diamante pentru Miss Romania 2014

Viitorul apartine celor ce cred in frumusetea viselor lor. Visul nostru este acela de a darui fericire prin bijuterii – spunea Sergio Cielo, fondatorul companiei Cielo Venezia 1270. Sunt cuvinte in care maestrii bijutieri gasesc inspiratia si motivatia pentru a crea unele dintre cele mai frumoase bijuterii din lume. Potrivit unei frumoase legende, pasiunea celebrei familii italiene pentru bijuterii dateaza din 1270, an in care poetul Cielo d’Alcamo il intalneste pe tanarul Marco Polo la Venetia si de la care cumpara cateva pietre pretioase. Datorita maiestriei lui Cielo D’Alcamo, pietrele au fost transformate in superbe bijuterii semnate simplu Cielo si destinate tinerelor de vita nobila din Palermo. Traditia si notorietatea brand-ului Cielo Venezia 1270 a depasit de mult granitele Italiei (comercializeaza sute de mii modele de bijuterii in peste 3.000 de magazine din lumea intreaga), iar din 2008 exista si in Romania. Astazi, Cielo Venezia 1270. Partener oficial al concursului Miss Italia din 1970, celebra casa de bijuterii a oferit Miss Romania, prin brand-ul Miluna o coroana impresionanta din aur alb (18 karate), cu 1236 diamante (37 karate cu taietura brilliant), 128 perle, in centru, stralucind ”Giuvaerul Cerului” (cu taietura briolette).

Diana Cardei din Iasi, Miss Romania 2014


Frumoasa moldoveanca in varsta de 19 ani este cunoscuta pe plan international ca manechinul cu ochii de aur, are dimensiuni de top-model 86-60-88 si 1,78 metri inaltime. Are un palmares impresionant (titluri castigate la Miss Litoral, Top Model Romania, Model Awards Black Sea) si a prezentat pentru branduri internationale si designeri renumiti precum Guess, Etro, Walid Atallah, Antonio Urzi (designer Lady Gaga), Giada Curti, Tina Arena, Kasta Morrely, Nino Lettieri, Gianni Sapone, Luigi Gaglione, Marina Mansanta, Bozard, Marilyn Poland, Marina Micanovic, Nada Koljensic, Vero Milano, Natascia Casu.
 
Cu ocazia acestui concurs castigatoarea Miss Romania 2014, Diana Cirdei a primit premii in valoare de peste 25.000 de euro (vacanta all inclusive pe Coasta de Azur,o vacanta in Poiana Brasov, o rochie de lux Harmont&Blane, incaltaminte Mineli Boutique, un colier cu perle naturale Brand-ul Miluna – Cielo Venezia 1270 s.a.).  
 
Locul II a fost ocupat de Raluca Arosoaie  (17 ani) din Botosani, care a primit si distinctia de Miss Miluna, devenind imaginea brandului Cielo Venezia 1270 pentru anul 2015. Madalina Pralea (18 ani) din Baia Mare a fost desemnata cel mai bun model al Romaniei, cumuland cel mai mare punctaj in timpul celor trei probe (tinute de zi, costume de baie, rochii de seara) ale competitiei.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros
Cuvinte cheie
Bucharest Fashion Week, Miss Romania 2014, Diana Cirdei, BBY, Cielo Venezia 1270, Tonica by Catena, Miluna, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.