Ingerii Albastri la Circul Globus

2993 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .

Trei spectacole-concurs - Ingerii Albastri, Ingerii Albi, si Gala Laureatilor - au fost reunite in proiectul Stagiunii 2015 a Circului de Stat GLOBUS: Galele Circului – Trilogie 2015. 


Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus Ingerii Albastri la Circul Globus

Galele Circ&Variete GLOBUS au ajuns la cea de-a XIII-a editie si are ca slogan Tu votezi castigatorii!. Spectatorii mici si mari devin membri ai juriului, fiind invitati sa vizioneze, sa decida si sa voteze protagonistii, personajele principale, momentele de balet sau numerele de dresura. La final, Gala Laureatilor ii va reuni pe castigatori. La reprezentatiile Galei tot spectatorii vor vota si vor decide podimul, premiile speciale, top-ul si clasamentul final.

Dresura, acrobatii, dans si povesti in albastru


Pentru premiul cel mare au luptat in arena numere de balet, de acrobatie si aeriene, dresuri de catei si camile. Momentele comice si povestile au starnit ropote de aplauze. Si, cu siguranta, si voturi. Pentru ca doar el, publicul este acela care ii obliga in egala masura pe creatori, dar si pe artisti. Surpriza spectatorilor este aceea ca, la sfarsitul celor 13 momente din fiecare spectacol nu vor sti ce sa aleaga. Totul este extraordinar, uimitor, fascinant.


Realizator: Oana Georgescu
Foto: Radu SpiridonCuvinte cheie
Circului de Stat Globus, Ingerii Albastri, Galele Circului – Trologie 2015, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.