Kangoo Jumps pentru Viata

2950 vizualizari


This website is best viewed with Flash Player .

Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti a gazduit cea de-a VI-a editie a Kangoo Jumps pentru Viata, un eveniment sportiv caritabil organizat de Asociatia M.A.M.E. in parteneriat cu Kangoo Club Romania. Scopul evenimentului a fost de a strange fonduri pentru copiii diagnosticati cu cancer si alte boli grave care primesc ingrijire in cadrul Centrului Stelutelor, centru de suport, consiliere si recuperare medicala infiintat de Asociatia M.A.M.E. Suma stransa in cadrul evenimentului a fost de aproape 10.000 lei.
Peste 200 de persoane au sarit pe ghetele kangoo jumps pentru a sprijini copiii grav bolnavi


Remarcabil este faptul ca peste 200 de persoane au venit atat din Bucuresti, din tara, cat si din strainatate (Italia, Bulgaria, Ungaria, Serbia) pentru a participa la cele sase sesiuni de antrenament sustinute de instructori de kangoo jumps nationali si internationali, precum si pentru a contribui, prin donatii, la strangerea de fonduri pentru copiii grav bolnavi din Romania. Evenimentul a devenit deja o traditie si ne bucuram sa vedem ca, de la an la an, se implica tot mai multi oameni pasionati de miscare, sprijinind astfel activitatea Asociatiei MAME. Fondurile stranse in cadrul acestui eveniment vor ajuta copiii diagnosticati cu cancer si alte boli grave sa beneficieze gratuit de sedinte de consiliere psihologica, recuperare medicala, precum si de ateliere de art-terapie emotionala - a spus Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei MAME in deschiderea evenimentului. Au participat si persoane publice precum fashion-blogger-ul Carmen Negoita, prezentatorii TV Diana Bart si Alexandru Constantin, Patricia Cimpoiasu, solista trupei Amadeus, dar si Julie Mayaya si Vasilica Ceterasu, laureatii emisiunii Vocea Romaniei si Romanii au talent, care au intretinut atmosfera prin recitaluri special pregatite pentru acest eveniment. Practic, Julie Mayaya, castigatoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Vocea Romaniei, a dat startul maratonului pe ghetele kangoo jumps printr-un recital de zile mari, ea insasi cantand si dansand incaltata cu ghetele kangoo jumps. A fost prezenta si Mika Naville, CEO Kangoo Jumps Head Office. Acrobata Elena Velicu (Scoala de dans pentru copii „KiDance”), precum si Trupa Sobis, coordonata de Camelia Dinu au sustinut momente artistice deosebite. Anul acesta au fost alaturi de noi participanti din Serbia, Bulgaria, Italia si Ungaria. De asemenea, am avut-o alaturi pe Mika Naville, CEO Kangoo Jumps Head Office, care a venit special in Romania pentru a cunoaste Asociatia M.A.M.E. si a fi alaturi de Kangoo Club Romania in actiunea sportiv caritabila pe care am organizat-o impreuna. Este o onoare pentru mine sa colaborez cu Asociatia M.A.M.E. si sa pot sprijini copiii grav bolnavi. Sunt mama a doi copii si vreau sa ajut cu tot ceea ce pot, de aceea ma bucur ca am avut oportunitatea, ca prin intermediul acestui sport minunat, sa contribui la strangerea de fonduri pentru acesta cauza nobila. – a mentiona Kinga Sebestyen, presedinte Kangoo Club Romania. 

O sansa in plus la viata copiilor grav bolnavi sprijiniti de Asociatia M.A.M.E.


Prin donarea taxei de participare in valoare de 50 lei, toti participantii au sustinut serviciile de consiliere psihologica, consiliere nutritionala, recuperare medicala si ateliere de art-terapie emotionala oferite gratuit de Asociatia M.A.M.E. copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, copii care primesc ingrijire in cadrul Centrului Stelutelor. Sloganul lor este: Daruim o sansa in plus la VIATA.

Asociatia M.A.M.E. este o organizatie nonprofit infiintata in aprilie 2009 la initiativa Mariei Culescu, care a fost la randul sau bolnava de cancer. In cadrul celei de-a X-a editii a Galei Oameni pentru Oameni, Premiul de Excelenta pentru intreaga activitate a fost inmanat Mariei Culescu, ca o recunoastere a celor cinci ani de munca, sacrificii, daruire si perseverenta in beneficiul pacientilor diagnosticati cu cancer, in special copii si al sistemului medical din Romania. Presedinta fondatoare a Asociatiei M.A.M.E. a fost nominalizata la alte doua categorii: Cel mai bun fundraiser voluntar si Cel mai implicat director/membru in Consiliu Director.

SENSO TV s-a numarat printre partenerii media ai evenimentului.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian OrosCuvinte cheie
Kangoo Jumps pentru Viata 2015, Centrul Sportiv Apollo, Asociatia MAME, Kinga Sebestyen, Kangoo Club Romania, Maria Culescu, Centrul Stelutelor, Trupa Sobis, Julie Mayaya, Vocea Romaniei, Vasilica Ceterasu, Romanii au talent, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.