Voltaj a decolat spre Viena

2032 vizualizari


This website is best viewed with Flash Player .

Delegatia Romaniei la Eurovision 2015 a plecat spre capitala Austriei luni, 11 mai. Inainte de imbarcare, baietii de la Voltaj au declarat ca sunt optimisti si pregatiti pentru experienta Eurovision, un eveniment special pentru orice artist.


Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena Voltaj a decolat spre Viena

Declaratiile reprezentantilor Romaniei la EUROVISION 2015 inainte de a urca in avionul spre Austria

   
Abia asteptam sa traim experienta aceasta! Ne-am pregatit foarte bine si suntem gata de concurs. Speram ca staff-ul de la Viena sa puna in scena ideile noastre asa cum le-am transmis, astfel incat show-ul sa iasa cum ne-am dorit – a spus Calin Goia (Voltaj) inainte de a porni spre cel mai mare concurs muzical european al anului, Eurovision 2015. 
 
Trupa Voltaj a decolat spre Viena luni, 11 mai, de pe Aeroportul “Henri Coanda” din Bucuresti - Otopeni, alaturi de regizorul Catalin Bugean, de Dan Popi (CAT Music), de alti oficiali si de delegatia TVR, coordonata de Liana Stanciu. Dar, nu inainte de a face fiecare dintre cei implicati cateva declaratii.
 
Am ascultat toate cantecele si la fiecare ascultare mai descopar cate ceva. Parca mai mult ca oricand, in 2015 sunt foarte multe piese foarte bune. Ceea ce ne va evidentia va fi felul in care cantam, emotia transmisa de Calin si perceptia publicului. Ionut, copilul din videoclipul piesei De la capat, va fi impreuna cu parintii lui la Viena, la finala Eurovision 2015. Tocmai pentru a arata lumii ca pentru asta luptam: familii frumoase, impreuna, unite. Alaturi de el si de Voltaj, TVR duce la Viena mesajul unei generatii - a marturisit Liana Stanciu, seful delegatiei Romaniei la Eurovision. Prezentatoarea si realizatoarea Iuliana Marciuc, producatorul proiectului din partea TVR, crede in puterea mesajului piesei De la capat: Plec la Viena impreuna cu echipa TVR. Suntem increzatori si optimisti. 

Avem piesa cu cel mai impresionant mesaj. Prin show-ul pe care l-am pregatit impreuna cu organizatorii fazei internationale a concursului, speram ca acest mesaj sa fie inteles de toata Europa. Cred in Voltaj. Stiam ca sunt talentati, dar in aceasta perioada de pregatire am constatat ca sunt si adevarati profesionisti

CATENA sustine Romania la Eurovision!

 
Calificata in urma selectiei nationale din 8 martie desfasurata la Craiova, trupa Voltaj, va urca pe scena Eurovision Song Contest 2015 pe 19 mai, in prima semifinala a competitiei, avand numarul 15 de intrare in concurs. Alaturi de artistii romani, in prima semifinala participa: Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia si Ungaria. Voltaj va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2015, la Viena (Austria), cu piesa De la capat. 

Semifinalele si finala Eurovision, din 19 si 21, respectiv 23 mai, vor putea fi urmarite la TVR 1, TVR HD si TVR International, precum si online, pe TVR+.
 
Pentru sprijinul acordat in organizarea concursului Eurovision 2015, TVR multumeste partenerilor sai, printre care se numara si CATENA.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu si EUROVISION Romania


Cuvinte cheie
Voltaj, Calin Goia, De la capat, Eurovision Song Contest 2015, Iuliana Marciuc, Liana Stanciu, Dan Popi Cat Music, Catalin Bugean, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.