Aer bun! De Herastrau!

3765 vizualizariDeschide videoclipul

Stagiune Estivala la Teatrul de Revista Constantin Tanase


Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau! Aer bun! De Herastrau!

Teatrul de Vara Herastrau a gazduit Premiera Estivala a spectacolului muzical – umoristic  Aer bun! De Herastrau!, un spectacol muzical – umoristic de exceptie, cu o distributie de zile mari: Alexandru Arsinel, Vasile Muraru si Valentina Fatu, Cristina Stamate, Alexandru Lulescu, Sanda Ladosi, Ana Maria Donosa, Liliana Mocanu, Miruna Birau, Raluca Guslicov, Cristian Simion, Nae Alexandru, Paul Talasman, Daniela Tanase, Bianca Sarbu, Radu Ghencea. Orchestra Teatrului de Revista Constantin Tanase (dirijor Dan Dimitriu)  si excelentele reprize de dans si de balet sustinute de Ansamblul de Balet al Teatrului de Revista “Constantin Tanase” (coregrafia: Cornel Popovici) completeaza un spectacol deosebit dedicat special bucurestenilor si nu numai. Scenografia apartine Anei Iulia Popov, iar aranjamente muzicale compozitorului Dan Dimitriu. Regia este semnata de Cezar Ghioca.
 
Stagiunea Estivala 2015 a Teatrului de Revista Constantin Tanase va dura toata vara, artistii celebrei institutii culturale bucurestene fiind invitati si la Festivalul Bucurestii lui Caragiale, eveniment care se desfasoara in perioada iunie – septembrie. 

De fapt, chiar Teatrul de Revista Constantin Tanase a deschis oficial, pe 28 iunie 2015, cea de-a IV-a editie a Festivalului cu spectacolul Piei, Drace!!!. Pe scena special amenajata pe Strada Franceza din Centrul Vechi al Capitalei au evoluat si vor evolua (spectacolele Piei, Drace!!! si Revista Revistelor vor alterna) actorii, solistii si ansamblul de balet in frunte cu Alexandru Arsinel, Vasile Muraru si Valentina Fatu. 

CATENA este sponsor al acestui eveniment cultural - artistic.
SENSO TV si TONICA sunt parteneri media

Realizator: Oana Georgescu


Cuvinte cheie
Aer bun De Herastrau, Teatrul de Revista Constantin Tanase, Stagiune Estivala, Teatrul de Vara Herastrau, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru si Valentina Fatu, Cristina Stamate, Alexandru Lulescu, Sanda Ladosi, Festivalul Bucurestii lui Caragiale, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.