Destine ca-n Filme – De pe Ecran pe Hartie

Deschide videoclipul
Iuliana Marciuc si Oana Georgescu au transpus o emisiune de succes intr-o carte captivanta

Editura ALLFA, parte a Grupului editorial ALL, impreuna cu TVR2 au organizat la restaurantul Jaristea  lansarea cartii ”Destine ca-n filme” scrisa de Iuliana Marcius si de colega noastra Oana Georgescu. 
Protagonistii cartii si ai emisiunii sunt vedete si oameni obisnuiti cu povesti de viata fascinante: Alexandru Arsinel, Catalin Botezatu, Manuela Harabor si Andrei Harabor, Vasile Calofir, Dorel Constantin Onaca, Alin Totorean, Emanuel Balaciu, Constantin Caldararu, Kera Calita, Alexandru Dragomir, Steluta Duta, Gigi Enache, Mihaela Lulea, Eugen Malihen, Tudorel Mihailescu, Paul Mitu, Andrei Parvu, Toma Pradatu, Viviana Radu, Iulian Siminiuc, Catalin Stanescu, Adina Violeta Trifan, Ioana Voicu Arnautoiu. Kera Calita a carei poveste este prezentata in carte, a lansat si un meniu nou din bucatele Chef-ului Nicolas Bodislav, el insusi cu un Destin ca-n filme. Majoritatea au fost prezenti la acest eveniment onorat si de prezenta altor personalitati din show-biz si televiziune: Cristian Topescu, Marina Almasan, Octavian Ursulescu, Adrian Enache, Liana Stanciu s.a.

Vedete si oameni obisnuiti uniti prin povesti ca din…filme


Destine ca-n filme este o carte pe care merita cu prisosinta sa o cititi, sa o pastrati si apoi sa o mai rasfoiti din cand in cand… Mai ales atunci cand treceti prin momente de cumpana, cand credeti ca o noua provocare sau un alt obstacol s-a ivit in existenta voastra, atunci cand sunteti convinsi ca numai voua vi se poate intampla ceva rau, ceva greu de suportat, ca o povara ce v-apasa gandurile, vietile si umerii… Dar si atunci cand vreti sa realizati ceva in viata, sa(-ti) dovedesti ca poti mai mult si mai bine. Pentru ca este imposibil sa nu va regasiti mai mult sau mai putin in aceste crampeie de viata ce apartin unor invingatori care merita toata atentia, respectful si admiratia noastra. 

Cele 24 de povesti sunt exemple de viata, de supravietuire, de lupta si de victorie asupra propriului destin, ina fata caruia nu mai esti nici vedeta, nici VIP, nici o personalitate mondena, ci esti un omca toti oamenii. 

Destine ca-n filme este o emisiune despre oameni obisnuiti aflati in situatii neobisnuite – a scris Iuliana Marciuc in prefata acestei carti, este o emisiune despre clipe, momente, intamplari care le-au schimbat viata, despre destinul care le-a fost dat sa-l traiasca. Sau care le-a fost scris.

Cele 24 de Destine ca-n filme


Alexandru Arsinel – Atunci m-am nascut a doua oara / Emanuel Balaciu – Din canal la InterContinental / Catalin Botezatu – Faima si pedeapsa / Constantin Caldararu -  O casa pentru fratii mei / Kera Calita – Jupaneasa cu 300 de palarii / Vasile Calofir - De la cersetor la print / Szoby Cseh – Am murit de 1000 de ori / Alexandru Dragomir – Incubatorul groazei / Steluta Duta – Robotelul de aur / Gigi Enache – Slumdog millionaire de Vacaresti / Manuela si Andrei Harabor – Un altfel de viata / Mihaela Lulea -  Campioana sfasiata de urs / Eugen Malihen – Copilul salvat de un bidon / Tudorel Mihailescu – Fratia din Liga a V-a / Paul Mitu – RO 918, Zborul blestemat / Dorel Constantin Onaca – Pasiunea mea e riscul! / Andrei Parvu – In cautarea destinului / Toma Pradatu – Venezuela, sacrificul in zadar / Viviana Radu, mama pentru 16 copii / Iulian Siminiuc - Crima si pedeapsa / Catalin Stanescu – Caldararul cu dragoste de carte  /Alin Totorean – Supravietuitorul din desert / Adina Violeta Trifan – O noua viata / Ioana Voicu Arnautoiu  - Nascuta in grota partizanilor.

Felicitari intregii echipe a emisiunii Destine ca-n filme, dar editurii ALLFA care a avut o intiativa atat de frumoasa si care va continua cu siguranta cu alte volume. 

Foto: Sebastian Oros


Cuvinte cheie
Destine ca-n filme, Iuliana Marciuc, Alexandru Arsinel, Cristian Topescu, Marina Almasan, Octavian Ursulescu, Adrian Enache, Liana Stanciu, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.