Stela si Arsinel, un nou succes in Israel

Deschide videoclipul
Teatrul de Revista Constantin Tanase in frunte cu marii actori Stela Popescu si Alexandru Arsinel a participat in luna octombrie la un turneu in Israel unde a sustinut trei reprezentatii cu  spectacolul muzical – umoristic  Salom, Tanase!.
Sute de reprezentanti ai Diaspora, romani si evrei de origine romana mari iubitori ai Revistei, gen unic in lume au venit sa isi vada si sa isi aplaude idolii care s-au simtit ca acasa. Stela Popescu se afla pentru a douazecea oara in Israel, primul sau turneu in Tara Sfanta avand loc in anul 1969.

Succese de casa la Tel Aviv, Haifa si Beer Sheva


Primul succes al trupei bucurestene a fost inregistrat cu ocazia primei reprezentantii de la Kiriat Haim (langa Haifa), sala Beit Nagler fiind arhiplina. Au urmat cu acelasi urias succes spectacolele sustinute la Beer Sheva (sala Merkaz Hateirim) si la Tel Aviv (sala Beit Zionei America – Keren Hayesod Switzerland Youth Center for Culture and Arts)

Regia spectacolului muzical – umoristic Salom, Tanase! realizat special pentru acest turneu a fost semnata de Alexandru Arsinel. A fost o feerie de costume, muzica, dans si voie buna ca la Tanase la care si-au dat concursul actorii Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu, Ana Maria Donosa si interpretii Sanda Ladosi, Daniela Tanase, Bianca Sarbu. Recitalurile actoricesti si musicale al aternat cu momente acrobatice (Tatiana Fecioru) si cele coregrafice cu Ansamblul de Balet al Teatrului de Revista Constantin Tanase (coregrafia: Cornel Popovici). Conducerea muzicala a apartinut compozitorului si dirijorului Dan Dimitriu. In pauzele spectacolelor au fost prezentate cartile Alexandru Arsinel. De la Dolhasca pe Calea Victoriei, Stela Popescu si Alexandru Arsinel. O pereche fara pereche de Aurel Storin si Alexandru Arsinel. Si a fost mana lui Dumnezeu de Oana Georgescu. Toate cele trei volume au aparut la Editura Allfa, parte a Grupului editorial All.
 
Turneul Teatrului de Revista Constantin Tanase Bucuresti a fost realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, al Asociatiei Scriitorilor de Limba Romana din Israel (presedinte Doina Meiseless), dar si al inimosilor si entuziastilor Liane Herman, Shosh si Andy Grinberg.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu


Cuvinte cheie
Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Teatrul de Revista Constantin Tanase, Salom, Tanase, Israel, Tel Aviv, Kiriat Haim, Beer Sheva, Vasile Muraru, Valentina Fatu, Ana Maria Donosa, Sanda Ladosi, Daniela Tanase, editura All, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.