Salom, Tanase

Deschide videoclipul
Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale actualei stagiuni a Teatrului de Revista Constantin Tanase a fost si turneul pe care binecunoscuta institutie de cultura bucuresteana l-a intreprins in Israel cu spectacolul intitulat Salom, Tanase!.
Au avut loc trei reprezentatii de mare success in tot atatea locuri: Kiriat Haim, langa Haifa (sala Beit Nagler), Beer Sheva (sala Merkaz Hateirim) si la Tel Aviv (sala Beit Zionei America – Keren Hayesod Switzerland Youth Center for Culture and Arts).

Alexandru Arsinel, regizorul spectacolului


Regia spectacolului muzical – umoristic Salom, Tanase! realizat special pentru acest turneu a fost semnata de Alexandru Arsinel. Din distributie au facut parte actorii Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu, Ana Maria Donosa, interpretele Sanda Ladosi, Daniela Tanase si Bianca Sarbu. Recitalurilor actoricesti si muzicale s-au adaugat momentul acrobatic al Tatianei Fecioru si reprizele coregrafice ale Ansamblului de Balet al Teatrului de Revista Constantin Tanase (coregrafia: Cornel Popovici). Conducerea muzicala a apartinut compozitorului si dirijorului Dan Dimitriu.

Succesul a fost unul fulminant, salile de spectacol fiind arhipline cu spectatorii dornici sa isi vada si sa isi revada idolii invitati de onoare in acest turneu organizat de Asociatia Scriitorilor de Limba Romana din Israel (presedinte Doina Meiseless). 
Felicitari organizatorilor, dar mai ales excelentei trupe a Teatrului de Revista Constantin Tanase care s-a bucurat de un mare succes, asa cum se intampla de fiecare data, oriunde ar juca, in tara sau in lume.

   
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu


Cuvinte cheie
Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Teatrul de Revista Constantin Tanase, Salom, Tanase, Israel, Tel Aviv, Kiriat Haim, Beer Sheva, Vasile Muraru, Valentina Fatu, Sanda Ladosi, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.