Stela Popescu si prietenii ei

3205 vizualizariDeschide videoclipul

Palatul National al Copiilor, Uniunea Criticilor Muzicali (presedinte Prof. univ. Dr. Grigore Constantinescu) si Forumul Muzical Roman (presedinte Smaranda Oteanu Bunea) au organizat la Sala Mare a Palatului National al Copiilor un mega-spectacol dedicat actritei Stela Popopescu. Evenimentul a avut loc chiar pe 21 decembrie, ziua in care marea actrita sarbatorita in avansa la Teatrul de Comedie (prin vernisajul unei expozitii de fotografie) si la Teatrul de Revista Constantin Tanase cu Spectacolul Aniversar Aplauze, Stela!, in regia lui Gelu Colceag.Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei Stela Popescu si prietenii ei

80 de ani de viata si peste 55 de ani de cariera


Conceput de Smaranda Oteanu Bunea si regizat de Catalin Voineag, spectacolul Stela şi prietenii ei a fost un adevarat regal de artistic la care si-au dat concursul, intr-o calatorie fascinanta pe aripile muzicii si dansului, de la slagarul traditional la ritmurile moderne, de la arii celebre de opera si opereta la hit-uri de ultima ora, tineri solisti si dansatori laureati ai numeroase concursuri nationale si internationale, alaturi de cativa dintre cei mai dragi colegi de breasla si prieteni ai vedetei: Alexandru Arsinel, Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Sanda Ladosi si Adrian Enache.
    
Reprizele de dans ale exceptionalei trupe AS (finalista emisiunii Romania danseaza) de la Palatul National al Copiilor au alternat cu momentele artistice sustinute de tinerii solisti Jennyfer Dumitrascu, Roberta Enisor si Bogdan Serban, cei care au fost si prezentatorii spectacolului.
    
Mirela Dumitrescu, Oana Serban, Gabriela Daha, Andrei Lazar, Daniel Filipescu si Vicentiu Taranu, solisti opera si opereta au incantat publicul spectator care a umplut pana la refuz Sala Mare a Palatului National al Copiilor – special pentru Stela lor draga.
   
Finalul spectacolului i-a apartinut Stelei Popescu si prietenilor sai artisti care i-au urat si i-au cantat impreuna cu sutele de spectatori un Multi Ani traiasca din toate inimile si sufletele lor. Locurile unde acestia o pastreaza cu sfintenie pe marea actrita Stela Popescu, Marea Doamna a teatrului, filmului si Revistei romanesti!
 
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian OrosCuvinte cheie
Stela Popescu, Palatul National al Copiilor, Alexandru Arsinel, Uniunea Criticilor Muzicali, Forumul Muzical Roman, Teatrul de Revista Constantin Tanase, teatrultanase.ro, Teatrul de Comedie, Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Adrian Enache, Sanda Ladosi, Trupa AS, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.