Maria Bendris, o mamica fericita!

4521 vizualizari

Deschide videoclipul

Maria Bendris, antrenor personal de fitness, imparte fericita cu baietelul Benedykt, imaginea cardului Catena ’Mama si Copilul.


Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita! Maria Bendris, o mamica fericita!

Acum cateva zile,  Maria, un cunoscut trainer personal de fitness,  a adaugat clipelor fericite inca un moment. Un moment unic, prilejuit de botezul micului Benedykt, baietelul sau.

Campioana Nationala la Bodyfitness (2012) si detinatoarea unei Diplome de Master in Managementul Activitatii de Educatie Fizica, Maria Bendris a absolvit Universitatea de Educatie Fizica si Sport, cu specializare in Kinetoterapie.

Cu aceasta fericita ocazie, echipa Senso Tv ureaza familiei si micutului Benedykt o viata lunga si frumoasa, presarata cu multe bucurii si momente cel putin la fel de minunate ca cel prilejuit de Sfanta Taina a Botezului! 
  

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.