Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei

4297 vizualizariDeschide videoclipul
170 de invitati au fost prezenti la Edelweiss Classical Celebrations Dinner organizat de HOSPICE Casa Sperantei in beneficiul copiilor si adultilor care sufera de boali incurabile, aflati in ingrijirea fundatiei. Evenimentul de caritate s-a desfasurat la Cercul Militar National din Bucuresti, organizatia reusind sa stranga cu aceasta ocazie peste 140.000 de euro pentru ingrijirea paliativa gratuita a pacientilor sai.
Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei

Sustinut si de Catena, Edelweiss Classical Celebrations Dinner a fost prezentat de actorii Diana Cavallioti si Constantin Cotimanis care a inceput discursul recitand o poezie proprie, acompaniat de artistul Marius Mihalache, gazde perfecte pentru toti invitatii. Actorul a invitat-o apoi alaturi de el pe Printesa Marina Sturdza, care a sustinut un discurs emotionant despre cauza HOSPICE Casa Sperantei  pe care o sustine de ani de zile. Mirela Nemtanu, director executiv al fundatiei a vorbit invitatilor despre schimbarea in bine pe care, de aproape 25 de ani, alaturi de  Graham Perolls Fondator si Presedinte, o aduc in vietile celor care sufera de boli incurabile.
 
Momentele artistice din cadrul Galei au fost sustinute de talentatii muzicieni Razvan Suma, Rafael Butaru si Marius Mihalache, iar printre invitati s-au numarat Excelenta Sa Paul Brummell, Ambasadorul Marii Britanii, Excelenta Sa François Saint - Paul, Ambasador extraordinar si plenipotentiar al Frantei si Excelenta Sa Hans Klemm, Ambasadorul SUA in Romania, precum si numeroase personalitati din lumea afacerilor, din comeniul culturii si al societatii civile. In cadrul HOSPICE Champion Award au fost recompensate companiile Globalworth si Kaufland Romania pentru sustinerea acodata cauzei organizatiei. Premiile au fost inmanate de catre fondatorul si presedintele HOSPICE Casa Sperantei Graham Perolls lui Dimitris Raptis (Deputy CEO, Globalworth) si Annei-Katharina Scheidereiter (CSR Projects Coordinator, Kaufland Romania).
 
Pe parcursul serii s-a desfasurat o licitatie cu strigare, prezentata, de Vlad Babenco de la casa de licitatii Lavacow. Printre cele 12 loturi din cadrul licitatiei s-au numarat un tablou semnat Stefan Caltia, dar si o vizita privata la resedinta din Romania a Ambasadorului francez. Licitatia fara strigare s-a desfasurat prin intermediul fiselor, dar si online, pe site-ul lavacow.com. Cel mai licitat a fost lotul prin care sustinatorii au oferit sume de bani pentru achizitionarea unui microbuz destinat transportului pacientilor HOSPICE. Astfel, pentru noul microbuz s-au strans 19.000 de euro. 
 
In total, in urma evenimentului, organizatia a adunat din sponsorizari si licitatii peste 140.000 de euro, suma cu care va putea oferi servicii complete de ingrijire paliativa pentru 135 de pacienti care se lupta cu o boala incurabila, prin internarea in unitatile cu paturi pe o perioada de doua saptamani. 
 
Le multumim tuturor celor care au participat la Edelweiss Classical Celebrations Dinner pentru extraordinara generozitate de care au dat dovada in aceasta seara, fiind alaturi de cei care au cel mai mult nevoie de sprijinul nostru, copiii si adultii afectati de o boala incurabila - a spus Graham Perolls, presedintele si fondatorul HOSPICE Casa Sperantei. Pentru activitatea sa caritabila in Europa de Sud Est, Dl. Graham Perolls a fost onorat de Regina Marii Britanii cu Ordinul Membru al Imperiului Britanic (OBE) si mai apoi in 2013 i-a fost decernat Ordinul Sfantului Mihai si Sfantului Gheorghe cu rangul de Insotitor. (CMG).
 
HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de acest tip. Organizatia are doua centre cu servicii integrate, in Brasov si Bucuresti, si echipe mobile in Fagaras si Zarnesti, pentru ingrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. In cei 24 de ani de existenta, HOSPICE a adus alinare si speranta pentru peste 20.000 de copii si adulti cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie
 
 
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Cristina Ardelean


Cuvinte cheie
HOSPICE Casa Sperantei, Edelweiss Classical Celebrations Dinner, Cercul Militar National, Printesa Marina Sturza, Graham Perolls, E.S. Paul Brummell. E.S. François Saint – Paul, E.S. Hans Klemm, Constantin Cotimanis. Diana Cavallioti, Marius Mihalache, Setfan Caltia, Casa de Licitatii Lavacow, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.