Gala Forbes Woman Romania 2017

Deschide videoclipul
Unul dintre cele mai asteptate evenimente, Gala Forbes Woman Romania ajunsa la cea de-a VI-a editie a celebrat activitatea acelor femei din Romania care sunt modele autentice si puternice, exemple demne de urmat, fie ca s-au facut cunoscute in mediul de afaceri, arta, cultura, relatii publice, educatie, politica, actiuni filantropie sau sport. A fost o inca o ocazie speciala de recunoaste si a recompensa implicarea femeilor si rolul lor activ intr-un mediu de afaceri aflat si datorita lor in continua dezvoltare, dar si reflectarea Topului 50 cele mai influente femei din Romania, publicat de Forbes Romania si care reprezinta extensia proiectului The World’s 100 Most Powerful Women, proiect de renume international initiat de Forbes US.
Gazde au fost Raluca Michailov, director general BP Publishing Media si editor revista Forbes Romania si Bogdan Miu, invitatii bucurandu-se si de numeroase momente artistice oferite de Light Quartet, pianistul Alexandru Burca, actorul István Téglás si saxofonistul Flavius Teodosiu.
 
Laureatele sunt femei care au stiut sa isi impuna numele in cele mai inalte medii de afaceri, zone cultural-artistice sau creative si care s-au distins prin carierele lor de exceptie – afirma organizatorii. Castigatoarele Galei Forbes Woman sunt exclusiv exemple feminine de inspiratie, perseverenta, inovatie si spirit antreprenorial. Am celebrat si premiat pe cele mai importante personalitati ale momentului, doamne ale businessului romanesc, femei care au stiut sa se impuna in cele mai inale medii economice, politice, artistice sau de lobbyl
 
Gala Forbes Woman Romania 2017, unul dintre proiectele cele mai importante ale Forbes in Romania, un pretext de a oferi modele inspirationale intr-o societate cu valori adesea incerte, a culminat cu acordarea Premiului pentru cea mai influenta prezenta feminina din Romania. Astfel, pe locul I in topul celor mai influete femei din Romania in 2017 se afla Anca Vlad, presedinte Fildas Trading.
 
Iata care sunt laureatele Galei Forbes Woman Romania 2017, exemple ale inspiratiei, perseverentei, inovatiei si spiritului antreprenorial:

Anca Vlad, Proprietara Fildas si Catena Grup - Cea mai influenta femeie din Romania (supriza serii a fost oferita de pictorul cu glitter Bogdan Nicolae Olteanu care a realizat live portretul laureatei)

Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta, Custodele Coroanei Romane - Premiul Special pentru Cea mai Influenta Personalitate, un premiu de recunoastere pentru intreaga sa activitate in ceea ce priveste promovarea Romaniei in lume si pentru eforturile sale sustinute in construirea si consolidarea unei societati sanatoase in Romania.

Mariuca Talpes, CEO si Cofondator Intuitext si Softwin - Premiul pentru Cea mai Influenta Doamna din Domeniul Educatiei.

Veronica Savanciuc, CEO & Presedinte Lowe Group Romania - Premiul Special pentru Contributie in Domeniul Publicitatii.

Anca Harasim, Director Executiv AmCham - Premiul Special pentru Sustinerea Mediului de Afaceri.

Daniela Lulache, Director General al Nuclearelectrica - Premiul pentru Cea mai Influenta Doamna din Domeniul Energiei.

Doina Cepalis, Director General Te-Rox Prod - Premiul Special pentru Export.

Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life - Premiul Special pentru Educatie Financiara.

Dana Demetrian, Vicepresedinte Executiv BCR - Premiul pentru Cea mai Influenta Doamna din Domeniul Banking.

Sonia Nastase, Country Manager Nespresso Romania -  Premiul Special pentru Dinamism.

Florina Tanase, Senior Director, Legal and External Affairs Vodafone Romania - Premiul pentru Cea mai Influenta Doamna din Domeniul Telecom.

Ioana Filipescu, Managing Director Filipescu Visa Financial Advisors (FVFA) - Premiul Special pentru Mutarea Anului.

Ada Solomon, Director General ‎HiFilm Productions - Premiul Special pentru Contributie in Domeniul Cinematografic.

Realizatori: Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu
Foto: Cristina ArdeleanCuvinte cheie
Gala Forbes Woman Romania 2017, Forbes Romania, The World’s 100 Most Powerful Women, Anca Vlad, Fildas si Catena Grup, Fildas Trading, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta, Custodele Coroanei Romane, Veronica Savanciuc, Lowe Group Romania, Anca Harasim, Mariuca Talpes, Ada Solomon, Ioana Filipescu, Dana Demetrian, Sonia Nastase, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.