Farmacia Ta, premiata la Gala Radar de Media 2017

Deschide videoclipul

Unul dintre cele mai asteptate evenimente mondene ale finalului de an a fost Gala Radar de Media 2017, cu o mult-asteptata si indelung comentata lista a castigatorilor care au fost alesi in urma voturilor cititorilor, intr-un amplu sistem de votare desfasurat pe radardemedia.ro. Astfel, peste un milion de cititori unici si-au votat favoritii in cele doua etape de votare la categoriile Cel mai bun show TV de divertisment, Cea mai buna emisiune TV, Cea mai buna emisiune de reportaje/anchete/investigatii, Cel mai bun jurnal TV de stiri, Cel mai bun reality show, Cea mai buna emisiune informativa (talk show), Cel mai bun serial TV, Cel mai bun cuplu de prezentatori, Cea mai populara vedeta TV, Cea mai buna producte TV,  Cea mai sexy vedeta feminina, Cea mai sexy vedeta masculina, Cel mai bun blog, Melodia Anului, Artistul Anului.

Premiile Radar de Media reprezinta singura competitie online din Romania unde publicul cititor alege castigatorii prin vot direct, la vedere, in urma unui sistem competitional 100% transparent. Nominalizarile propuse spre votare sunt, de asemenea, stabilite in urma intentiilor exprimate de cititorii site-ului.
     

A fost o seara memorabila in care s-au acordat urmatoarele trofee: Marele Premiu - Horia Brenciu, Cel mai bun show de divertisment - Chefi la cutite (Antena 1), Cea mai buna emisiune TV - Vorbeste lumea (Pro TV), Cea mai buna emisiune de reportaje/anchete/investigatii - Romania, te iubesc! (Pro TV), Cel mai bun jurnal TV de stiri - Stirile Pro TV, Cel mai bun reality show TV - Bravo, ai stil! (Kanal D), Cea mai buna emisiune informativa (talk show) - Starea Natiei (TVR 1), Cel mai bun serial difuzat de o televiziune din Romania - Las Fierbinti (Pro TV), Cel mai bun cuplu de prezentatori - Razvan si Dani (Antena 1), Cea mai populara vedeta TV - Teo Trandafir (Kanal D), Cea mai buna productie radio - Razi cu Sergiu si Andrei (Kiss FM), Cel mai bun blog - Viata cu aroma de cafea (viatacuaromadecafea.com), Cea mai sexy vedeta feminina - Ilinca Vandici (Kanal D), Cea mai sexy vedeta masculina - Florin Ristei (Antena 1), Melodia anului - Yodel it – melodia care a reprezentat Romania la Eurovision 2017, interpretata de Ilinca Bacila si Alex Florea, iar Artistul Anului a fost desemnata  Andra.

 

Farmacia Ta, premiu special pentru cea mai longeviva publicatie de sanatate

 

In cadrul galei Radar de Media, Farmacia Ta, revista care te mentine sanatos, a fost desemnata Cea mai longeviva publicatie de sanatate, premiul special fiind inmanat directorului editorial, Andra Dumachi. De 18 ani pe piata, revista Farmacia Ta a fost mereu o sursa credibila de informatii a celor dornici sa aiba un stil de viata sanatos. Iar feedbackul primit demonstreaza ca nu s-a abatut de la drumul propus. Performanta longevitatii este apreciata cu atat mai mult, cu cat nu este vorba doar despre supravietuire. In cei 18 ani de existenta, revista Farmacia Ta a avut cresteri constante de tiraj. In prezent, sunt tiparite 285.000 de exemplare. Revista Farmacia Ta este prima revista lunara dedicata sanatatii, care s-a lansat in septembrie 1999, si este distribuita la nivel national. In Revista Farmacia Ta toate articolele sunt scrise sau supervizate de medici, se afla interviuri cu cei mai cunoscuti si buni medici romani, exista coperte si interviuri cu vedete, iar cititori fideli vin cu solicitari de articole pe teme care-i intereseaza direct;

 

Catena a fost Gold Partener al Galei Premiilor Radar de Media 2017.Cuvinte cheie
Radar de Media 2017, radardemedia.ro, Farmacia ta, Horia Brenciu, Teo Trandafir, Andra, Chefi la cutite, Vorbeste lumea, Bravo, ai stil!, Romania, te iubesc, Starea Natiei, viatacuaromadecafea.com, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.