Daruri de la Mos Craciun Catena pentru copiii din Pitesti

Deschide videoclipul

Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti a devenit neincapatoare intr-o seara de decembrie pentru sutele de copii, parinti, bunici, rude si prieteni dornici sa afle ce cadouri le-a adus Mos Craciun Catena celor mici. 

Fascinati mai intai de spectacolul ”Focus Pocus” oferit de magicianul Robert Tudor, finalist al show-ului ”Romanii au Talent” (Pro TV). Dupa ce a cucerit publicul din Romania si a bucurat zeci de mii de copii si parinti din tari precum Danemarca, Suedia, Italia, Spania, Anglia, acesta i-a sedus pe spectactorii pitesteni, mici si mari, deopotriva prin spectacolul de magie interactiv, prin umor, comedie, improvizatie si numere de iluzionism la care au participat si copiii. ”Avem nevoie de magie in viata noastra, iar ceea ce fac eu in spectacole, pe langa numerele de magie, este sa aduc zambete si sa pun culoare in prezentarea numerelor mele” – spunea magicianul Robert Tudor. ”Este ceea ce iubesc sa fac cel mai mult (…). Viata insasi este magie, iar daca nu crezi asta, macar incearca sa o traiesti ca pe ceva magic.”
    

Bradul  ”Lumea Circului” creat de Doina Levintza si achizitionat de Catena 
    

…la Gala celei de-a 17-a editii a Festivalului Brazilor de Craciun – Salvati Copiii Romania a fost ”vedeta” serii de la Pitesti, tronand, asa cum ii sade bine si asa cum merita, in mijlocul scenei. Ca si la gala de la Bucuresti unde, printre invitatii de onoare au fost prezenti membri ai managementului de varf Fildas Trading si Catena – sponsor Diamond, la evenimentul din Pitesti, s-a aflat si Alina Marinescu, Director General Catena. ”Catena, in fiecare an a participat la festival, a licitat si a achizitionat cei mai frumosi si mai ravniti brazi” – a spus atunci Alina Marinescu. ”A avut si acum un brad preferat, pe cel al Doinei Levintza, care simbolizeaza bucuria pe care o daruim copiilor din familia Catena, dar mai ales copiilor carora Salvati Copiii Romania le face viata mai frumoasa”
     

Langa acest minunat brad s-a asezat Mos Craciun – cel mai asteptat invitat al serii, care a inceput, dupa ce a dansat si a cantat impreuna cu cei mici, sa imparta, ajutat de ”spiriduse” cadouri din partea Catena, fiecarui copil in parte. A fost o seara magica, plina de veselie si energie molipsitoare, de motie, cu surprise si voie buna, care a dovedit un fapt déjà cunoscut:

 

Catena este o mare si frumoasa familie.

     

Realizator: Mihaela Moldoveanu
                  Oana Georgescu

Foto: Cristina ArdeleanCuvinte cheie
Mos Craciun Catena Pitesti 2017,  Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti 2017,  Focus Pocus,  Robert Tudor,  Bradul Lumea Circului,  Doina Levintza,  Fildas Trading,  Catena,  sponsor Diamond, Alina Marinescu, Pitesti 2017, SensoLifestyle SensoTV 

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.