Catena sustine The 15th Burns Supper 2018 by Light into Europe Charity

6278 vizualizari

Deschide videoclipul

Unul dintre cele mai populare evenimente de la inceputul fiecarui an, sarbatorit in toate colturile lumii este cel dedicat poetului Robert Burns, bardul national al Scotiei. Ziua sa de nastere este 25 ianuarie 1759 si, cu aceasta ocazie, scotienii din toata lumea, dar si toti cei care-i iubesc poezia, se strang laolalta la evenimente denumite Rabbie Day Burns, Burns Supper sau cel mai adesea Burns Night. 


 Catena sustine The 15th Burns Supper 2018 by Light into Europe Charity  Catena sustine The 15th Burns Supper 2018 by Light into Europe Charity  Catena sustine The 15th Burns Supper 2018 by Light into Europe Charity  Catena sustine The 15th Burns Supper 2018 by Light into Europe Charity  Catena sustine The 15th Burns Supper 2018 by Light into Europe Charity  Catena sustine The 15th Burns Supper 2018 by Light into Europe Charity  Catena sustine The 15th Burns Supper 2018 by Light into Europe Charity  Catena sustine The 15th Burns Supper 2018 by Light into Europe Charity  Catena sustine The 15th Burns Supper 2018 by Light into Europe Charity  Catena sustine The 15th Burns Supper 2018 by Light into Europe Charity

Aflat la cea de-a XV-a editie, aniversara, Burns Supper 2018 - celebrarea poetului Robert Burns la Bucuresti - este dedicata evenimentului caritabil organizat de Fundatia Light into Europe. Si in acest an, CATENA este Sponsor Gold al unuia dintre cele mai importante evenimente caritabile ce are ca scop ajutorarea nevazatorilor din Romania prin antrenarea si pregatirea cainilor capabili sa ii insoteasca pe acestia. Obiectivul principal al editiei de anul acesta al Burns Supper este constructia primului centru de pregatire de caini ghizi si de resurse pentru dizabilitatile de vedere si de auz, o constructie special amenajata si accesibilizata al carui cost final va fi de 250.000 euro. Acest proiect a fost realizat cu ajutorul sponsorilor si sustinatorilor, investitor principal fiind de asemenea, Catena.
     
   

Light into Europe Charity raised funds for the first Guide dogs for the Blind programme at the 15th Burns Supper

     

CATENA este sponsor si partener de traditie al fundatiei Light into Europe si al tuturor evenimentelor de caritate organizate de aceasta: Caledonian Ball, St. George Day, Burns Supper, Bonfire Night
      

Pentru fundatia britanica Light into Europe a devenit traditie sa organizeze Burns Supper, anul acesta fiind o editie. Organizatia a carei activitate aduce lumina si zambet pe chipurile nevazatorilor din Romania, a transformat Burns Supper intr-unul din evenimetele de vaza ale Bucurestilor, reusind sa stranga laolalta oameni de afaceri, straini si romani, ambasadori, diplomati, oameni care aleg sa se implice activ in ajutorarea celor cu dizabilitati. Sarbatoarea dedicata poetului erou al Scotiei, Robert Burns, aduce impreuna oaspeti de diferite nationalitati, pentru o seara de poezie, muzica, gastronomie si buna dispozitie! Astfel, locul evenimentului se transforma intr-un castel scotian, unde sunetul de cimpoaie, dansurile vesele si whisky-ul vor incanta oaspetii romani si pe cei din comunitatea diplomatica si de afaceri din Romania si nu numai. Traditiile scotiene vor marca momentele speciale ale serii - Oda catre haggis, Immortal memory, Oda catre Doamne si Raspunsul Doamnelor sunt doar citeva dintre surprizele evenimentelui la care oaspetii participa direct la astfel de momente, prelungite cu dansuri scotiene. La acest eveniment special si-au anuntat participarea Ambasadori ai SUA si Marii Britanii, membrii ai comunitatii diplomatice ai UE, alaturi de personalitati din mediul de afaceri, cultura si educatie. Neil McGregor unul din membrii marcanti ai comunitatii scotiene din Bucuresti si partener al firmei de avocatura cu acelasi nume va fi gazda serii si, impreuna cu sponsorii principali ai evenimentului (CATENA – sponsor gold) va marca si celebra eforturile fundatiei Light into Europe de a crea un mediu mai bun si mai responsabil pentru copiii si tinerii nevazatori si surzi din Romania.

     

Lighting up the way for the Romanian Children and Young people with hearing and sight loss  

     

Fundatia Light into Europe, sprijinita si de CATENA, creste si antreneaza caini insotitori pentru persoanele nevazatoare din Romania. Ceea ce reusesc sa faca acesti caini pentru stapanii lor, este greu de pus in cuvinte. Le schimba viata la propriu, redandu-le bucuria de a trai. In cazul lor, cainele devine nu doar prietenul cel mai bun ci si partenerul fara de care viata lor ar fi lipsita de …lumina – spunea Camelia Platt, Director Executiv Light into Europe. 
     

Multumita distinsilor nostril sponsori si oaspeti, stringem in fiecare an fondurile necesare continuarii acestor servicii esentiale care vin in intimpinarea nevoilor de baza ale copii surzi si nevazatori din Romania- accesibilizarea educatiei, viata independent, libertatea de miscare si acces egal pe piata muncii. Suntem onorati de implicarea unor mari companii romanesti cum sunt Catena, Romaqua sau Veranda care inteleg responsabilitatea comunitatii fata de nevoilor grupurilor vulnerabile, a caror voce si aspiratii sunt ignorate de autoritati dar care fac parte din viitorul Romaniei - a mentionat Stan Platt, presedintele fundatiei.
     

Light into Europe este o organizatie non-guvernamentala cunoscuta pana in 2003 prin re-deschiderea si dezvoltarea activitatilor de ambulanta aeriana si apoi este dedicata programelor educationale si de viata independenta pentru copii si tinerii surzi sau nevazatori din Romania. Pentru astfel de proiecte, in fiecare an, fundatia organizeaza evenimente caritabile sustinute de Catena, iar unul dintre cele cu traditie deja, este Bucharest Burns Supper.    
    

CATENA sprijina in mod regulat mai multe fundatii, printre care si fundatia Light into Europe, iar ca o recunoastere a solidei relatii de parteneriat cu romanii, construita in timp si bazata pe incredere, Catena a fost distinsa cu numeroase premii, trofee si distinctii de excelenta. Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar ca vine in sprijinul sanatatii romanilor, dar ca se implica activ in ample actiuni de preventie si de informare a populatiei, in activitati de promovare si practicare a unui stil de viata sanatos, precum si in diverse campanii sociale si de ajutorare. Peste 4.700 de oameni formeaza in prezent echipa Catena - o echipa unita si profesionista, a carei misiune permanenta nu este doar aceea de o le oferi romanilor servicii de inalta calitate, ci si de a asigura o legatura directa cu acestia, bazata pe incredere reciproca si respect


Realizator: Oana Georgescu
Editor: Nicu Pojaru
 Cuvinte cheie
Light into Europe Charity, The 15th Burns Supper 2018, Robert Burns, Caledonian Ball, St.

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.