Anca Vlad - Cea mai influenta personalitate din Business la Gala Forbes Woman 2018

12107 vizualizari

Deschide videoclipul

Gala Forbes Woman 2018 a celebrat, pentru al saptelea an consecutiv, munca femeilor ambitioase din Romania, adevarate modele autentice, puternice, fie că acestea s-au făcut cunoscute in mediul de afaceri, politică, filantropie, relații publice, educație sau sport.
 


Anca Vlad - Cea mai influenta personalitate din Business la Gala Forbes Woman 2018

Anca Vlad, desemnata Cea mai influenta personalitate din Business la Gala Forbes Woman 2018

 

Premiul pentru Cea mai influenta personalitate din Business a fost acordat doamnei Anca Vlad, fondator si presedinte Fildas-Catena. Trofeul a fost inmanat directorului general Catena, Alina Marinescu si directorului general Tonica Group, Otilia Ostrotki, prin intermediul carora a transmis urmatorul mesaj: Multumesc revistei Forbes si dumneavoastra pentru acest premiu, care reprezinta pentru mine o mare onoare. Regret ca nu am putut participa la aceasta frumoasa ceremonie, mai ales ca e dedicata femeilor. Dar iata, este o ocazie pentru dumneavoastra de a o cunoaste pe doamna Alina Marinescu, liderul echipei Catena – o femeie extraordinara, care a implementat in firma drumul spre excelenta, un proiect ambitios ce a dovedit ca in Romania putem inventa metode de management de succes. Echipa noastra construieste campanii, selecteaza cele mai bune tratamente, pune accentul pe comunicare si mai ales face totul din inima, ca si Forbes, prietenii nostri pe care ii admiram la randul nostru pentru realizarile lor! Numai bine si succes tuturor doamnelor prezente in aceasta seara!.

 

La Gala Forbes Woman 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane, care a venit insotita de ASR Principele Radu, a fost desemnata Cea mai influenta personalitate feminina din Romania, fiind premiata pentru intreaga activitate de promovare a Romaniei in lume si pentru eforturile de construire si consolidare a unei societati sanatoase in tara noastra. Majestatea Sa Margareta a marturisit organizatorilor galei si sutelor de invitati bucuria, mandria si onoarea de a primi aceasta recunoastere acum, la un nou inceput de drum pentru Casa Regala a Romaniei, intr-un an atat de important pentru tara, pentru istoria noastra contemporana si pentru Familia Regala.
 

In deschiderea evenimentului prezentat de Bogdan Miu, au vorbit Raluca Michailov, director general BP Publishing Media (Forbes Magazine) si Ionut Bonoiu, redactor sef Forbes Romania. In cadrul evenimentului nu au lipsit nici momentele artistice, recitalul grupului pop opera Ad Libitum Voices  (Cluj-Napoca) si spectacolul de acrobatie aeriana sustinut de trupa New Perfomance, ambele starnind ropote de aplauze. Alte femei cu o cariera de succes in diferite domenii de activitate (financiar, bancar, antreprenoriat, medicina, afaceri, consultanta fiscala, educatie) au fost recompensate la Gala Forbes Woman 2018 pentru perfomanta continua, implicare, ambitie si rezultate de exceptie: Doina Cepalis - CEO compania Te-Rox, Dana Demetrian - Vicepresedinte Executiv Retail si Private Banking BCR, Mihaela Cilteia - Director Le Midi, Mihaela Cilteia - Managing Director Le Midi, Sonia Nastase - Country Manager Nespresso, Lacramioara Diaconu-Pintea - membru directorat OMV PETROM, Camelia Sucu - proprietar CLASS IN, Ramona Jurubita - Junior Partner KPMG Romania, Carmen Neagu - CEO EnergoBit, Anca Harasim - Director Executiv AmCham (Camera de Comert Americana din Romania), Carmina Dragomir - CEO Metropolitan Life, Prof.Univ.Dr. Lavinia Rasca - Manager Strategic EXEC-EDU.

 

De remarcat faptul ca, in aceeasi zi, a avut loc Forbes Woman Summit, prima reuniune din România dedicata femeilor de succes care au schimbat în bine mediul de business și societatea românească. 

 

Catena este reteaua de farmacii numarul 1 in retailul farmaceutic din Romania si a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar ca vine in sprijinul sanatatii romanilor, ci si ca se implica activ in ample actiuni de preventie si de informare a populatiei, in activitati de promovare si practicare a unui stil de viata sanatos, precum si in diverse campanii sociale si de ajutorare. 

 

Aprecierea si increderea de care se bucura brandul CATENA sunt dovedite si de premiile pe care reteaua de farmacii le-a primit in ultimii ani, printre care: Best Buy Award – Distinctie pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-pret din Romania; Trusted Brands – premiul pentru Brandul de farmacii in care romanii au cea mai mare incredere; Superbrands; 2018, Qudal – Lantul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calitatii produselor si serviciilor din Romania, precum si premiul Customer’s Friend (Prietenul Cumparatorilor), oferit de ICERTIAS (Asociatia Internationala de Certificare, cu sediul la Zurich, Elvetia). 

 

Realizator: Oana Georgescu
Editor: Stanislav PescuCuvinte cheie
Gala Forbes Woman 2018, Anca Vlad, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane, BP Publishing Media, Forbes Magazine, Forbes Woman Summit, Doina Cepalis, Te-Rox, Dana Demetrian, BCR, Le Midi, Sonia Nastase, Nespresso, Lacramioara Diaconu-Pintea - membru directorat OMV PETROM, Camelia Sucu - proprietar CLASS IN, Ramona Jurubita, KPMG Romania, Carmen Neagu, CEO EnergoBit, Anca Harasim, AmCham, Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life, Prof.Univ.Dr. Lavinia Rasca. EXEC-EDU, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.