Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei

25333 vizualizariDeschide videoclipul

Numerosi invitati au fost prezenti la Edelweiss Dinner The Roaring 20’s, un eveniment de traditie organizat anual in beneficiul copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile, aflati in ingrijirea fundatiei Hospice Casa Sperantei care anul trecut a sarbatorit 25 de ani de la infiintare. Evenimentul a fost prezentat de Sanda Nicola si Mihai Radulescu.

Doamnele Manager de la Catena, în număr de 20 au susţinut evenimentul, au licitat obiecte în scop caritabil şi şi-au arătat disponibilitatea de a sprijini în continuare activitatea Fundaţiei Hospice Casa Speranţei.

 


Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei Edelweiss Dinner 2018, seara caritabila pentru Hospice Casa Sperantei

Momentele artistice ale serii, care a avut ca tema celebra Roaring Twenties a perioadei supranumita Deceniul furtunos sau cea a clocotitorilor ani ‘20, au fost sustinute de trupa celebrului coregraf si regizor Razvan Mazilu (fragmentele din spectacolul Bucuresti, Micul Paris, cu Ana Bianca Popescu, Daniela Tocari, Oana Puscatu, Lucian Ionescu, de Backstage Boys, interpreta Bianca Onet si trupa Smoothie and the Urbans.

 

Sustinut prin traditie si de Catena – laureata in 2017 cu Hospice Champion Award, fiecare editie este cel mai important eveniment de strangere de fonduri pentru ingrijirea paliativa a celor aflati in suferinta. Organizatia, condusa de presedintele fondator Graham Perolls, a oferit pana acum sprijin gratuit si neconditionat pentru peste 25.000 de pacienti si familiile acestora, insa niciunul dintre aceste lucruri nu ar fi fost posibil fara sprijinul si sustinerea sponsorilor, pentru ca una dintre principalele surse de venit ale Hospice Casa Sperantei este reprezentata de fondurile atrase din comunitate, prin implicarea persoanelor fizice si a companiilor in campaniile si evenimentele organizatiei. Hopsice este despre solidaritate, despre curaj si mai ales oameni: prieteni,sustinatori, pacientii si familiile lor si toti cei care ne sunt alaturi in incercarea de a face o diferenta in viata pacientilor nostri. Mai sunt doar cateva ore pana la Edelweiss Dinner 2018 Roaring 20’s, cel mai important eveniment HOSPICE de strangere de fonduri. Toate fondurile care vor fi stranse in aceasta seara sunt dedicate asigurarii de servicii gratuite copiilor si adultilor care infrunta o boala incurabila - spunea el. Pentru activitatea sa caritabila in Europa de Sud Est, Graham Perolls a fost onorat de Regina Marii Britanii cu Ordinul Membru al Imperiului Britanic (OBE), iar in 2013 i-a fost decernat Ordinul Sfantului Mihai si Sfantului Gheorghe cu rangul de Insotitor (CMG). Graham Perrols si-a dedicat intreaga activitate pentru a face bine – spunea Mirela Nemtanu, CEO HOSPICE Casa Sperantei. In urma cu peste 25 de ani, a creat Hospice Casa Sperantei, fundatie care avea sa schimbe viziunea asupra modului in care sunt ingrijiti cei care se confrunta cu o boala incurabila. Povestea Hospice e povestea lui. Draga Graham, noi toti - angajati si pacienti Hospice deopotriva – iti suntem recunoscatori. Multumim pentru ca ai facut o diferenta in vietile noastre!
     

Pe tot parcursul evenimentului, a avut loc traditionalul Silent Auction Slide - licitatia fara strigare a multor obiecte expuse. Licitatia cu strigare - Live Auction, in beneficiul Hospice Casa Sperantei  

    

Despre HOSPICE Casa Sperantei 
     

Este o organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de acest tip. Organizatia are doua centre cu servicii integrate, in Brasov si Bucuresti, si echipe mobile in Fagaras si Zarnesti, pentru ingrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. In cei 25 de ani de existenta, HOSPICE a adus alinare si speranta pentru peste 22.000 de copii si adulti cu boli incurabile.

 

Realizator: Oana Georgescu, Mihaela Moldoveanu
Foto: Cristina ArdeleanCuvinte cheie
HOSPICE Casa Sperantei, Catena, Fildas Grup, Hospice Champion Award, Edelweiss Dinner The Roaring 20’s Graham Perolls, Razvan Mazilu, Lavinia Spandonide, Veronica Savanciuc, Sanda Nicola, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.