Atelier de design floral

2490 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .
Dupa ce “Flowers Garden” a deschis seria de ateliere dedicate designului floral cu temele “Aranjamente in stil romantic” si “Buchete cu flori de camp”, Stefan Ditu a impartasit mai multor pasionate de aranjamente si design floral, cu sau fara experienta, modalitatea in care se poate realiza un aranjament special pentru masa, in stil romantic.
Atelier de design floral Atelier de design floral Atelier de design floral Atelier de design floral Atelier de design floral Atelier de design floral Atelier de design floral Atelier de design floral Atelier de design floral Atelier de design floral Atelier de design floral Atelier de design floral

Evenimentul a fost gazduit de terasa “Lente&cafea”, un cadru foarte potrivit. “Ideea unui astfel de atelier mi-a fost data de apropierea de lumea florilor, prezente discrete si fidele in viata de zi cu zi. Cu o varietate de forme, culori si cu personalitati diferite, florile reprezinta o prezenta foarte vie in spatiul nostru intim” – a spus designerul Stefan Ditu, laureat cu Premiul al III-lea la editia 2010 a Best Flower Designers Exhibition (categoria “Buchete de mireasa”), eveniment gazduit de Carol Parc Hotel. Pentru ca fiecare atelier are tema lui, fiecare cursant (numarul maxim de persoane este 15) are astfel prilejul sa isi dovedeasca indemanarea, imaginatia si creativitatea si mai ales sa gaseasca o tema care sa il puna cel mai bine in valoare.
    
www.flowers-garden.ro

Oana Georgescu

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.