CATENA, sponsor principal al Festivalului Brazilor de Craciun, editia a XVIII-a, 2018 - conferinta de presa

Deschide videoclipul

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de traditie al Organizatiei Salvati Copiii. An de an, Festivalul si-a deschis portile personalitatilor publice, companiilor, tuturor celor care au inteles ca investitia in garantarea dreptului la educatie pentru toti copiii este un cec in alb pentru societate.

Si in acest an, CATENA este sponsor DIAMOND al acestui important eveniment caritabil, demonstrand atentia speciala pe care o acorda educatiei copiilor. CATENA crede cu tarie ca investitia in educatia copiilor este o investitie absolut necesara, pe termen lung, care asigura generatiilor viitoare oameni bine pregatiti, educati si bine inserati in societate, indiferent de mediul socio-economic si cultural din care provin.

 

Intr-o seara unica a anului, designeri implicati si-au pus creativitatea in joc si au dat nastere unor frumoase povesti de Craciun despre bucurie, caldura si carti citite. Pentru ca toti copiii ar trebui sa aiba garantat dreptul la educatie, brazii sunt licitati si fondurile ajung direct la copiii care au nevoie de sprijin pentru a putea invata in scoala.

 

In cei 18 ani dedicati cauzei copiilor, Organizatia Salvati Copiii Romania a reusit sa readuca la scoala 34.485 de copii din 36 de judete, cu ajutorul financiar al companiilor care au donat peste 4,5 milioane euro de-a lungul timpului. CATENA reafirma cu mandrie sustinerea acestor copii si se bucura pentru rezultatele obtinute.

 

Brazii pentru Editia de majorat a Festivalului Brazilor de Craciun au fost creati de :

 

· Doina Levintza

· Stephan Pelger & Club Med

· Inside Academy & JYSK Romania

· Dhaniel Nora–Purple Flowers & Sephora

· Dorin Negrău

· Octavian Roman-Creativ Interior, cu sprijinul Stwoodio

· WizzDesign & Iulia Totoianu, cu sprijinul Libris.ro

· Anca Fetcu Lupu, cu sprijinul Olin & Oscar Downstream

· Nicu Bocancea & Florăria Iris

· Veronica Schmidt & Fundația Michael Schmidt

· Laura Hîncu & Green Spots

· Le Midì, Fine Italian Jewelry

· Art Safari București

· Anton Sandu & STYLAND

· Tudor Laban & Obsentum

· Adela Pârvu & Stona.ro

· Ioana Uretu-Cărți, Dulciuri și Flori & Metropolitan Jewelry

· Maria Finta, Ioana Vallimarescu și Luiza Niculusca & Time Critical Line

· Mihaela Bachmann

· Ana & Maria Mohonea

· Ștefania Mircea & Salvați Copiii
 

Licitatia celor 18 brazi creati pentru ediția din acest an a Festivalului Brazilor de Crăciun va avea loc pe 6 decembrie. 

 

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment anual de strangere de fonduri organizat de Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes strangerea de fonduri prin licitarea unor brazi de Craciun creati special de cunoscuti designeri autohtoni. 

 

Organizatia Salvati Copiii Romania este o organizatie non guvernamentala care militeaza activ pentru protectia drepturilor copiilor in Romania, din 1990, in acord cu prevederile Conventiei Natiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului, cu Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene si cu legislatia Romaniei. Este membru al Save the Children International, cea mai mare organizatie independenta din lume care promoveaza drepturile copilului in peste 120 de tari din intreaga lume.   

 

Realizatori: Oana Georgescu, Elena Buhus
Editor: Stanislav Pescu
Fotograf: Cris ArdeleanCuvinte cheie
Festivalul Brazilor de Craciun 2018, Salvati Copiii, Dreptul la educatie, drepturile copilului, brazi de Craciun, Gabriela Alexandrescu, Catena, Catena sponsor Diamond

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.