Trendurile lui 2020 în coafurile si make-up-ul pentru mirese

1377 vizualizariDeschide videoclipul

Dragi mirese, anul 2020 vine cu schimbari in privinta coafurii de mireasa. Spuneti adio coafurilor sofisticate si primiti cu bucurie relaxarea, naturaletea si romanstismul, care sa individualizeze si sa sublinieze unicitatea!


Trendurile lui 2020 în coafurile si make-up-ul pentru mirese Trendurile lui 2020 în coafurile si make-up-ul pentru mirese Trendurile lui 2020 în coafurile si make-up-ul pentru mirese Trendurile lui 2020 în coafurile si make-up-ul pentru mirese Trendurile lui 2020 în coafurile si make-up-ul pentru mirese Trendurile lui 2020 în coafurile si make-up-ul pentru mirese Trendurile lui 2020 în coafurile si make-up-ul pentru mirese Trendurile lui 2020 în coafurile si make-up-ul pentru mirese Trendurile lui 2020 în coafurile si make-up-ul pentru mirese Trendurile lui 2020 în coafurile si make-up-ul pentru mirese

Iar daca nu ne credeti pe cuvant, va invit sa urmariti propunerile lui Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuti hairstylisti din Romania, specialist in transformari radicale de look si fondator Jovsky Studio!

 

Un alt aspect important al viitoarei mirese este si machiajul pe care il va purta in ziua nuntii, al carui scop precis este acela de a oferi valoare și de a crea imagini timeless! Trendurile vin si pleaca, insa ziua nuntii va fi atemporala, motiv pentru care aceste doua aspecte, par si make-up, trebuie sa fie incununate numai cu superlative.

 

In cadrul unei sedinte foto de zile mari, realizata de celebrul fotograf Alex Galmeanu, Adrian Perjovski si echipa sa ne-au prezentat cele mai importante trenduri in materie de coafura si make-up pentru miresele anului 2020!


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.